Stop ermee "Probeer dit eens!

Als je te veel compromissen sluit in een langdurige relatie, hoef je niet meteen uit elkaar te gaan. 6 tips die uw relatie nieuw leven inblazen en u een nieuwe kans bieden.

1. maak er een einde aan? Alvorens zelfrespect te vergroten!

Draag bijvoorbeeld kleding die je sexy doet voelen - niet alleen voor je partner of wanneer je met je kliek uitgaat. Maar ook als u gewoon gaat winkelen of een wandeling met de hond gaat maken. Maak jezelf bewust als een man of vrouw, zoek oogcontact, flirt. Geniet van de kleine spannende momenten wanneer iemand zich tot u wendt of naar u glimlacht. Hoe meer je de aandacht trekt van het andere geslacht, hoe meer je zult voelen - en hoe aantrekkelijker je (opnieuw) voor je partner wordt.

2. Maak oud uit oud

Neem voordat je klaar bent de tijd om oude vriendschappen op te frissen. Of het nu op school, opleiding, universiteit, sportclub of werk is: je leert mensen overal kennen, maar je verliest tijd uit het oog door gebrek aan contact. Log opnieuw in bij oude vrienden. Je zult beseffen hoe verrijkend het kan zijn om verhalen te horen uit de levens van anderen - wat veel voor je betekende.

3. 2 + 2 = 4

Altijd zijn slechts twee mensen op de bank op de lange termijn behoorlijk eentonig. Nodig een vriendelijk stel uit voor het diner. Dood vervolgens twee vogels met één steen - door tijd door te brengen samen met je geliefde tijdens het koken en dan je vrienden te verwennen als gastheer. Dergelijke 'concurrerende kijk'-activiteiten herwinnen vaak onrustige stellen omdat ze beseffen dat ze het nog steeds waard zijn.

4. Geniet alleen van de tijd

Daar hoef je geen einde aan te maken: als je alleen woont, geniet je van de 'partner-vrije' avonden en wijdt u volledig aan uzelf en uw interesses. Ontmoet vrienden, bekijk je favoriete shows, dans rond in de flat, maak lange telefoontjes ... Onthoud dat alleen zijn niet zo erg is? Herhaal deze avonden dan met regelmatige tussenpozen.

5. Vouw de horizon uit in plaats van er een eind aan te maken

Je wilt al heel lang lid worden van een volleybalclub, een kookles volgen, yoga leren of een nieuwe taal leren? Doe het dan! Meld u direct aan bij het community college of een nabijgelegen club. Tijdens zweterige trainingen of vocabulaire drummen kun je slechts één of twee keer per week zonder Schatzi doorbrengen.

6. Time-out weekend

Waarom wil je gewoon samen genieten met je partner? Het wellnessweekend met de beste vriend of de korte stedentrip met een goede maat kan ook best wel grappig zijn. Nog een pluspunt: weg van je partner, kun je praten over je relatie en een eerlijke beoordeling van je gedrag krijgen. En de liefde blijft langer vers.