Sex in het hotel Dus de relatie is weer spannend

Reserveer de kamer! Stellen die al verwend zijn door seks in hun eigen huis, moeten een liefdesavontuur in het hotel proberen.

Iedereen die denkt dat hotelkamers alleen voor geheime romans, vuile zaken of gekochte liefde zijn, heeft ongelijk. Relatiedeskundigen zijn ervan overtuigd dat mensen in vaste relaties vaak een hotelkamer moeten boeken en van huis uit seks moeten hebben.

Hotelseks en de charme van het nieuwe

Wat maakt het Schäferstündchen precies zo opwindend in de gehuurde kamer? New Yorkse psychotherapeut en sekseconsulente Ian Kerner is van mening dat een aantal factoren hiertoe bijdragen. Ten eerste releases de onbekende omgeving bepaalde hormonen.

"Een hotelkamer heeft iets nieuws en dat stimuleert dopamine-afgifte in de hersenen, die op zijn beurt een belangrijke rol speelt bij seksuele opwinding",

Kerner vertelde de Huffington Post. Hoe meer dopamine wordt afgegeven, hoe meer het libido toeneemt - dus de hotelkamer kan fungeren als een seksuele versterker!

Luxe is sexy

Natuurlijk, niet elk hotel is een schouwspel, maar voor velen is een nacht in een eenvoudig restaurant een luxe - vooral als je saamhorigheid zelden vindt in het dagelijks leven. Bovendien bent u vervuild van vervelende huishoudelijke taken in het hotel! "Direct bij het inchecken in het hotel heeft u een mentaliteit die u kunt verwennen", zei de paartherapeut. "Hotels hebben iets luxe, comfortabel, weelderig, waardoor ze een seksuele flair hebben." Volgens Kerner hebben vrouwen die de neiging hebben om voor hun huishouden te zorgen, meer geneigd te ontspannen en in een hotelscenario in de juiste stemming te komen: "Om opgewonden te raken, moeten bepaalde delen van de hersenen, die worden geassocieerd met rusteloosheid en stress, worden uitgeschakeld zijn. "

Sex in het hotel - de regels

Als je het idee van een nacht van liefde in de hotelkamer leuk vindt, moet je je partner pakken en inchecken bij de dichtstbijzijnde bunker. Zodat de Schäferstündchen geen mislukking is, maar u moet enkele dingen opmerken:

1. Vraag naar de juiste kamer: om het je gemakkelijk te maken als koppel, moet de omgeving goed zijn. Als u intiem in de badkuip bent, moet u er tijdens het boeken van de kamer voor zorgen dat deze beschikbaar is. Als je van luide seks maar ook discretie houdt, is een kamer aan het einde van de gang beter dan één vlak naast de lift.

2. Vergeet het bord "niet storen" niet! Deze tip is eigenlijk vanzelfsprekend: als u niet wilt dat het schoonmaakpersoneel in het Schäferstündchen binnenstormt, moet u het bord buiten op de deur hangen. In de hitte van het moment hoor je niet noodzakelijk het beleefde kloppen ...

3. Reinheid moet zijn: om te voorkomen dat uw lichaamsvloeistoffen achterblijven op het meubilair (of tapijten), dient u handdoeken te leggen. Dit beschermt u tegen mogelijke "sporen" achtergelaten door andere paren.

4th Packs niet alleen de essentie: de seks in het hotel moet iets speciaals zijn, meer dan een condoom dat je kunt doen omdat het stil in je zak is. Neem genoeg condooms mee, je weet tenslotte niet hoe vaak het op het punt staat. Sextoys en lingerie kunnen extra erotiek bieden.