Sexpartner 5.8 Sexpartner - wie biedt meer?

Zoals zo vaak in deze wereld is ook over sekspartners meer voorkomen dan zijn: 5.8 verschillende sekspartners hebben gemiddeld Duitsers. Het zal slechts twee cijfers in "hot" Hamburg zijn!

Als het gaat om seksualiteit, is het bijna altijd zo dat uiterlijk en wezen ver uit elkaar liggen - zelfs als het gaat om sekspartners. Met alle scheidingen, scheidingen en andere dingen zou je denken dat iedereen tientallen seksuele contacten heeft. Net zoals er de indruk bestaat dat alle mensen nog minstens drie keer per dag gepassioneerde seks hebben voor de komende jaren. Alle onzin. 5.8 geslachtsgemiddelden hebben gemiddeld Duitsers. Dit wordt aangetoond door een enquête door FriendScout24. Overigens hebben ze gemiddeld twee keer per maand seks. Maar slechts marginaal.

Meer dan 10 sekspartners? geen

Wie heeft gemiddeld de meeste sekspartners, volgens de FriendScout24-enquête? De gepassioneerde Bayern? De warmbloedige Saarlanders? De slimme Zwaben? Verre van het - de Fischköppe van Hamburg zijn daar! 10 is het magische getal dat buiten de federale staat valt in enquêtegrondslagen rond het aantal sekspartners in Duitsland.

  • Hamburg: 10
  • Thüringen: 7, 6
  • Saksen-Anhalt: 7.3
  • Brandenburg: 4, 8
  • Nedersaksen: 4, 5
  • Rijnland-Palts en Saarland: 3.2
  • De rest is stilte.

Hebben vrouwen echt minder seksuele partners?

Het onderzoek suggereert dat mannen meer sekspartners hebben (waarschijnlijk meer sekspartners) dan vrouwen. Heren: 7, 4, vrouwen: 4, 3 sekspartners. Experts in empirisch sociaal onderzoek vangen meteen het onderwerp 'sociale wenselijkheid': omdat - volgens het onderzoek van FriendScout24 - elke tiende man nog steeds vindt dat vrouwen slechts één seksuele partner nodig hebben en vrouwen dat weten, ze geven niet gewoon elke nacht Ga staan. De erotische connaisseur kan stil zijn en genieten van de echte diversiteit van zijn seksuele partners. Interessant ook dat het aantal sekspartners met het inkomen correleert en toeneemt: terwijl laagbetaalden minder dan 750 euro netto per maand ontvangen voor 3, 8 sekspartners, meldt de grote verdieners van 3500 euro aan netto en meer gemiddeld 11, 4 sekspartners.