Valentijnsdag Romantische vakantieplan goed

Op Valentijnsdag brengen paren graag tijd door voor een korte romantische vakantie. Goed plannen is belangrijk om stress rond Valentijnsdag te voorkomen.

Zelfs wanneer het kiezen van de plaats voor de romantische vakantie rond Valentijnsdag ertoe leidt dat veel koppels ruzie en stress veroorzaken. Ze introduceert zichzelf bij kaarslicht bij kaarslicht voor 14 februari, een clubvakantie met sport de klok rond. Of andersom. Hij wil naar de bergen, zij naar de zee - de meest voorkomende catastrofe voor koppels. In 65 procent van alle deelnemers aan een recent onderzoek van de wellness-reisorganisator is beauty24 nu al de keuze van het resort voor Valentijnsdag een twistappel. Voor 45 procent van de mannen is de volgende liefdesdoder de koffer die inpakt voor Valentijnsdag. Tip van reisexperts: spreek en zeg precies wat je je inbeeldt, sluit vervolgens een compromis. Dan werkt het ook met het instellen van de bestemming.

Vijanden van Valentijnsdag

Als de plaats is besloten, de koffer ingepakt en het paar arriveert op de plaats van verlangen naar Valentijnsdag, dan knalt het bij 50 procent van alle paren vanwege het hotel. Te klein, te lawaaierig, kamers lelijk, uitzicht triest, voedsel saai. Beste in de planning van echte aanbevelingen. Tip: het hotelbeoordelingsportaal Holidaycheck. Mensen discussiëren graag over Valentijnsdag omdat hij de camera verkeerd heeft geplaatst. En als dan andere protagonisten willen delen in het geluk van ons paar, is Valentijnsdag helemaal verdwenen. Sterker nog, 24% van de respondenten beweert, volgens de enquête van Beauty24, omdat een ander stel een romantische vakantie doorbrengt in het resort. Als 14 februari ver van huis, gelukkig overleefd, kan de weg naar het vliegveld alles verpesten: 43 procent van de vrouwen en 34 procent van de mannen maakt het razend, als hij of zij vervolgens bedrijfs-e-mails controleert.

Gelukkige Valentijnsdag

Al deze tegenslagen rond de dag van gelukkige geliefden kunnen alleen intense communicatie voorkomen. Plan van tevoren, maak duidelijk wie wat en wanneer packt, controleer het hotel zo veel mogelijk van thuis en denk samen na over hoe deze Valentijnsdag voor beiden goed zal zijn. Een goed einde is mogelijk.