Sexonderzoek Waarom vrouwen anders zoenen

Kus is niet dezelfde kus. Dit bewijst een recente Amerikaanse studie, die het kussengedrag van mannen en vrouwen onder de loep heeft genomen.

Vrouwen geven om zoenen in een relatie, maar mannen zullen eerder kussen om te verleiden - Amerikaanse onderzoekers hebben vastgesteld dat de diep-lipdienst verschilt per geslacht. Volgens studies wordt meer dan 90 procent van de menselijke culturen gekust. Het onderzoeksteam rond Dr. Gordon Gallup van de New York State University interviewde 1000 studenten over hun kussen.
Dus kussen vrouwen om een ​​man te testen op zijn geschiktheid voor een partner. In vaste relaties zijn de intensiteit en frequentie van kussen een soort zegel van goedkeuring voor het vrouwelijk geslacht. Voor mannen is kussen gewoonlijk op andere manieren belangrijk. Ze gebruiken hun tongvaardigheid specifiek om de kans op seks te vergroten.

De kus voor het leven

Er waren ook serieuze verschillen in de selectie van de kussende tegenhanger: de ondervraagde vrouwelijke studenten waren veel selectiever over kussende of seksuele partners dan hun mannelijke klasgenoten. Ze waren meer dan het vrouwtje geneigd om seks te hebben met een slechte kussende partner.
Het feit dat vrouwen niet iedereen kusten, had geen invloed op het aantal kussende partners. Gemiddeld hadden de geënquêteerde studenten evenveel mannen gekust als hun mannelijke klasgenoten.