Op naar het zuiden Herfsttijd - reistijd

Ondanks de financiële crisis geven de Duitsers hun vakantie niet op - zeker niet in de herfst. Volgens een recent online onderzoek is reizen over lange afstanden nog steeds bijzonder populair.

Zelfs door het voortdurende thema van de financiële crisis, kunnen de Duitsers hun vakantie niet bederven. Na de zomervakantie genieten bijna 60 procent van de Duitse burgers dit jaar van een kleine pauze en gaan ze op een herfstvakantie. Dit is het resultaat van een onderzoek van. Het reisportaal had 1163 gebruikers geïnterviewd, ongeacht of en hoe zij in de herfst vakantie vieren.

Lange afstanden reizen hoog in de loop

Na een zeer humeurige zomer in 2012, volgens de online enquête, is herfst het ideale seizoen voor één op de vier (25, 9 procent) om lange afstanden te ondernemen (zie grafiek). Anderen (13, 5 procent) willen echt ontspannen en zichzelf trakteren op een paar wellnessdagen in de herfst en een paar mooie dagen in de spa, laat u verwennen met een massage. Bijna net zoveel respondenten (13, 3 procent) geven de voorkeur aan een stedentrip, bijvoorbeeld naar Istanbul of New York. De tijd om te wandelen is bijna voorbij. Slechts 6, 7 procent wil enkele dagen offeren voor een stevige wandeling.

De beste actieve reis

Ze heeft de reislust ingepakt? Tussen haakjes, je kunt ook een selectie van de 7 mooiste actieve rondleidingen vinden in het actuele nummer van True Fitness Blog: 30-20-10: met deze nieuwe, wetenschappelijk bewezen loopformule kun je de beste vormverbetering bereiken met zo min mogelijk tijd • het vet -weg-weekend: Schaf twee kilo af in drie dagen • Volle genot zonder vet: de frituurtest • Onze vergeten spieren: de 8 beste oefeningen • Wunderwaffe Functionele training: zo werkt het, het kan echt • Fitter in 10 minuten: 30 Nieuwe tips • Love & Sex: leren van ex - dus gebruiken we onze relaties uit het verleden voor nieuw geluk! Het nieuwe november-nummer van True Fitness Blog - nu op de kiosk!

True Fitness Blog op Facebook

Ontvang regelmatig spannend en vermakelijk nieuws over sport, fitness, eten en levensstijl - klik gewoon op www.facebook.com/fitforfun.de en wees altijd de beste!