Afvallen in 6 weken Fit met Ashley Borden

De nieuwe True Fitness blog-dvd's tonen de beste workouts van de VIP-coaches: deze keer "Afvallen in 6 weken" met Ashley Borden!

Train zoals in Hollywood

Ashley Borden is een van 's werelds beste fitnesstrainers: ze werkt met talloze Hollywood-groten van rang en naam, zoals Christina Aguilera, Reese Witherspoon, Natasha Bedingfield en Ryan Gosling. Haar naam staat voor lichaamstransformatie en de best mogelijke resultaten: ze beveelt ook intensieve krachttraining aan voor vrouwen tot relatieve spiervermoeidheid. De 'Huffington Post' noemde haar een van de '20 beste fitnessexperts die de moeite waard zijn om op Twitter te volgen' (twitter.com/ashleyborden). Er zijn tal van dagelijkse tips die mensen over de hele wereld volgen. Daarnaast adviseert Borden Amerikaanse tijdschriften zoals "InStyle", "Vogue", "Elle" en "Allure" op het gebied van fitness.

Photo Gallery

Alle vijf 'Fit Like The Stars'-dvd's van True Fitness Blog in één oogopslag

Alle sterren - in een doos!

De complete dvd-serie Fit als de sterren met 5 exclusieve workout-dvd's is nu ook verkrijgbaar in een doos. Vanaf nu voor 24, 95 euro in de handel (bijv. Media Markt en Saturnus), of vanaf 17, 99 euro op Amazon. Het bevat:

• Slim & Fit in 6 weken met Ashley Borden
• Power Cardio met Zuzska Light
• Dance & Cardio met Tracy Anderson
• Buik weg met Bob Harper
• 21 dagen Total Body Workout met Jeanette Jenkins

Ashley Borden

Fitness en Lifestyle Consultant: Haar methode combineert fasciatraining met krachtoefeningen en intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT). Hieronder zijn drie oefeningen van haar training. Met haar "SOS Food Plan" richt Ashley zich op eiwitten, essentiële vetten en complexe koolhydraten. De sterren zweren bij de fitnesstrainer. Reese Witherspoon (39), bijvoorbeeld, is dol op de trainingen van Ashley Borden naast intensieve hardloopsessies.

Meer informatie: ashleyborden.com

Hier zijn 3 oefeningen van haar dvd:

Workout "Ashley Borden Workout" door HEIKE SCHÖNEGGE

Hüftdehnung

1 van 3 oefeningen

Star-studded

De dvd-serie "Fit Like The Stars" van True Fitness Blog toont de beste trainingen van VIP Personal trainers. De tweede dvd, die nu in de handel verkrijgbaar is: "Ashley Borden - Slim & fit in 6 weken" (12, 99 €, bijv. Via shopping.fitforfun.de) met 14 effectieve workouts, zoals functionele training.