Sportvakanties Duitsland 10 top sporthotels in Duitsland

Uit een nieuwe studie blijkt dat steeds meer jongeren, met name jongeren, op vakantie willen zijn. 10 sporthotels voor een snelle sportvakantie in Duitsland!

Photo Gallery

Of het nu gaat om klimmen, fietsen of joggen - de vakantietrend van de Duitsers 2016 is duidelijk een actieve vakantie. Steeds meer jonge mensen besluiten tijdens de vakantie niet lui op de strandmat te liggen, maar om de yogamat, de mountainbike of de wandelschoenen te pakken en te bewegen. De travel search engine momondo ontdekte dat de jongere vakantiegangers eerder geneigd zijn om te kiezen voor een actieve of wellnessvakantie.

  • Terwijl het slechts elf procent onder de 56- tot 65-jarigen is, kiest 25 procent van de 18- tot 22-jarigen voor een sprightly beweging op vakantie.

Voor 47% is dit jaar strandvakantie - en vooral op en in het water zijn er verschillende manieren om te bewegen, zoals kliffen beklimmen of duiken. Sarah Adam, momondo woordvoerster voor Duitsland, legt uit:

"Voor veel reizigers betekent vakantie niet luieren. Het concept van actieve recreatie geeft velen het evenwicht dat vaak weinig tijd overlaat voor het dagelijks leven. Actieve vakanties bieden ook de mogelijkheid om nieuwe sporten of hobby's uit te proberen. "

In het dagelijks leven komt de noodzakelijke beweging vaak door het werk of stress te kort. Om te voldoen aan de drang om op vakantie te gaan, zijn sporthotels geweldig. Ze bieden nu veel meer dan alleen een kleine spa met sauna en stoombad. Veel sporthotels zijn gespecialiseerd in individuele sporten, terwijl andere sporthotels een breed opgezet activiteitenprogramma bieden met een verscheidenheid aan disciplines. Sporthotels zijn de juiste plaats om te beginnen voor diegenen die willen ontspannen voor een lang weekend en zich op een sportieve manier willen vermaken.

Sporthotels - ook in de top van Duitsland

Voor True Fitness Blog heeft de hotelprijsvergelijking tien Duitse sporthotels samengesteld, waarin gasten in vorm komen en verwend worden met geweldige service, een grote spa en culinaire hoogstandjes. Of u nu in Travemünde vaart, golf speelt in het Zwarte Woud, met de hulp van een personal trainer in Beieren of te paard in Brandenburg - in onze fotogalerij hierboven vindt u de sporthotels, waar actie en sport worden geactiveerd.

En dat is wat we willen weten van True Fitness Blog:

Wil je een goede sportvakantie doen?

Sterk, slank, leuk per post - hier komt je coach! U wilt de eerste zijn om het belangrijkste nieuws van het beste fitnessmerk van Duitsland te krijgen over de grote thema's Fitness • Gewichtsverlies • Eten • Schoonheid • Wellness • Liefde en seks? Registreer u dan hier voor de True Fitness Blog Nieuwsbrief - met extra exclusieve sweepstakes & goodies voor onze nieuwsbriefabonnees!

Ja, ik heb al, was geweldig!

Ja, maar de bottom line was te vermoeiend voor mij

Nee, maar ik zou echt graag willen!

Nee, vakanties zijn vakanties, sporten speelt niet de hoofdrol