Op cruise naar topvorm Topfit met Maria Höfl-Riesch

Op de nieuwe kusten wordt gezegd voor de drievoudige Olympische gouden medaillewinnaar Maria Höfl-Riesch. Met uw nieuwe fitnessconcept "Be.You." brengt passagiers op volle zee op hun best.

Meervoudig Olympisch kampioen en wereldkampioen - in haar actieve tijd was Maria Höfl-Riesch een van de meest succesvolle atleten in het skicircuit. Onvergetelijk zijn de triomfen van de allrounder op de Olympische Spelen in Vancouver 2010 en Sochi 2014. Nu is Maria Höfl-Riesch baanbrekend. BE.YOU. is de naam van haar fitnessconcept, dat ze exclusief ontwikkelde voor de cruiseschip EUROPA 2. Hun holistische fitnessmethode voor sportminnende kruisvaarders is gebaseerd op individuele zorg aan boord en richt zich op de basiselementen van gezondheidsgerichte training in combinatie met gezonde voeding.

Vanaf nu zal het concept worden aangeboden op alle reizen van de EUROPA 2 in kleine groepen tot een maximum van twaalf personen, op verzoek ook in de vorm van een individueel trainingspakket. Op drie reizen - in mei, juni en oktober 2015 - is Maria Höfl-Riesch zelfs persoonlijk aan boord van het gerenoveerde luxe schip (waar je ook kunt golfen in twee dozen), en traint samen met de gasten. Maar wat is er nieuw aan het programma en wat waren de beweegredenen van de Olympiër voor haar nieuwe weg?

Maria Höfl-Riesch ontwikkelde het concept op basis van haar eigen ervaring opgedaan tijdens haar skicarrière. Vooral aan het einde, toen de blessures haar teruggooiden, leerde ze haar lichaam bijna als nieuw kennen, omdat ze individuele trainingsvormen aanhad. Haar belangrijkste boodschap als het gaat om persoonlijke fitheid: "Wees jezelf en voel je goed in je lichaam. Zorg goed voor jezelf en werk de weg uit die het meest logisch is voor jou en je fysieke conditie. "

Je fitnesspakket bestaat uit een persoonlijke fitness check-up aan boord, een individuele evaluatie (feedbackdiscussie), vier mogelijke trainingsmodules en kan worden geboekt op alle reizen als een persoonlijke training. Dus elke gast van de EUROPA 2 (ongeveer 60 minuten per dag) staat voor de sportieve uitdaging op zijn persoonlijke niveau en volgens zijn wensen. Het doel is om specifiek veerkracht en fitness te verhogen - en daarmee het holistische welzijn.
Wat het concept bijzonder waardevol maakt voor de passagiers, is dat ze een op maat gemaakt trainingsplan buiten boord nemen, zodat ze zelfstandig kunnen blijven werken aan hun eigen fitness thuis.

Train met Maria persoonlijk!

Een absoluut hoogtepunt voor elke kruisvaarder: op de geselecteerde reizen met Maria Höfl-Riesch aan boord, bieden het sporticoon en haar coaches verschillende groepstrainingen, waaronder een persoonlijke fitnesscontrole en lezingen over fitness en motivatie. Deelname aan het programma is gratis voor alle gasten.