Sleep in Style The Top 10 James Bond Hotels

De man heeft stijl: mooie vrouwen, snelle auto's - en de beste hotels. Aan het begin van het nieuwe James Bond-schouwspel Skyfall laten we je zien waar 007-achtig geslapen moet worden.

Photo Gallery

Mooie vrouwen, snelle auto's, droge martini's en de beste hotels - als het gaat om stijlproblemen, zit James Bond al tientallen jaren vooraan. Als het gaat om vragen over hoe je in de toekomst van je cocktails kunt genieten, welke auto je budget je zal geven en welke strategieën je wilt om je droomvrouw te benaderen, zullen we je nog steeds met rust laten. Maar als u een wellnessweekend wilt doorbrengen in een van de luxe hotels van eerdere Bond-avonturen, hebben we iets voor u. Het hotelprijsvergelijkingsportaal heeft de tien mooiste hotels ter wereld geïdentificeerd die al een rol hebben gespeeld in James Bond-films.

Toplocaties wereldwijd

In onze fotogalerij vindt u tien hotels waar gasten in de voetsporen treden van Agent 007. Of het nu in Istanbul is, waar de nieuwste Bond-film Skyfall werd opgenomen, in het Venetiaanse "Casino Royal" of in India, waar Roger Moore voor de camera stond - reizigers genieten in deze luxe hotels van de flair van een agent en drinken hun cocktails "geschud, niet aangeraakt".