Velothon Berlin Bike race voor iedereen

True Fitness Blog geeft op 22 mei in Berlijn twee VIP-pakketten weg voor de 4e Škoda Velothon! Daar beginnen ongeveer 12.000 fietsers over 60 en 120 kilometer - langs vele hoogtepunten van de hoofdstad.

Op de 4e Škoda Velothon op 22 mei behoort Berlijn tot de motorrijders. Tot 12.000 fietsers verwachtten de organisatoren van de Velothon tijdens de 4e editie van de Everyman en professionele wielerwedstrijd. Naast de Vattenfall Cyclassics in Hamburg heeft de Velothon zich in korte tijd gevestigd als het op één na grootste wielerevenement in zijn soort in Europa. Immers, de Velothon is niet zomaar een volkswedstrijd, in de daaropvolgende pro-race strijden in totaal 23 nationale en internationale profteams om de titel.
Hoogtepunt voor de deelnemers van de Velothon van dit jaar: naast de stamgasten beginnen ook beroemdheden zoals de voormalige professionele en huidige sportdirecteur Erik Zabel. Het startsignaal voor de Velothon valt direct bij de Brandenburger Tor, van daaruit gaat het over de gesloten straten van de hoofdstad op twee verschillende rondes:

  • 60 kilometer voor beginners en hobbyrijders: het stadscircuit loopt langs Potsdamer Platz, Tempelhof Airport, de Eastside Gallery, het regeringsdistrict, de Siegessäule en eindigt op 17 juni. Hiervoor geldt een minimale gemiddelde snelheid van 23 km / h
  • 120 kilometer voor ambitieuze uithoudingsfietsers: naast het stadscircuit gaat de route verder zuidwaarts naar Berlijn en naar Brandenburg. Hiervoor geldt een minimale gemiddelde snelheid van 25 km / h

Online inschrijvingen voor de Velothon zijn nog mogelijk tot 16 mei om 15.00 uur. Hierna kunt u zich nog steeds lokaal aanmelden.

Loterij: we zullen je lanceren in Berlijn

True Fitness Blog geeft 2 VIP-startplaatsen weg voor de 60 kilometer lange ronde op Skoda Velothon Berlin, inclusief jersey en broeken. Na je race versterk je jezelf in het VIP-gebied, chat je met legendarische legendes en volg je de professionele race van dichtbij. Schrijf voor dinsdag 17 mei een e-mail naar [email protected] met uw adres en leeftijd.