Fitnesstraining De beste workout na de vakantie

Het beste feest van het jaar is voorbij - en nu heb je gerichte fitnesstraining nodig voor slanke heupen! Maak het u gemakkelijk met deze True Fitness-blogtraining.

Beeldtraining "Training zonder halters"

vloer duwers

1 van 12 oefeningen

Kerstmis en oudejaarsavond bevatten een uitgebreide maaltijd en goede wijnen - en er gebeurt bijna altijd veel. Sommigen vervloeken daarna hun eetgedrag, anderen beginnen met fitnesstraining - en lachen goed! Omdat fitnesstraining niet alleen sterker wordt, kan het ook uithoudingsvermogen, coördinatie en wendbaarheid verbeteren. Het is ook een echte vetverbrander: als je de oefeningen regelmatig doet, kun je intensief aan je probleemgebieden werken en wat calorieën kwijt!

Geschiktheidstraining zonder gewichten

We laten je oefeningen zien die niet alleen eenvoudig maar ook effectief zijn - zonder apparatuur. Zodat u kunt trainen in uw eigen huis. Alles wat u nodig heeft voor fitnesstraining is een gymnastiekmat. Neem onze 17 oefeningen twee tot drie keer per week - en je zult snel je goede vorm zien en voelen.
Tip: train thuis voor een spiegel op grond van de vloer. Zodat u uw trainingsroutines beter onder controle kunt houden en uw rug en gewrichten kunt beschermen - fitnesstraining: op de mat - klaar - ga!