Fit als Hugh Jackman De workout van de meest sexy man

De Australische acteur heeft een lichaam opgeleid waaraan nog jongere collega's hem benijden. Jackman's personal trainer Michael Ryan onthult de training die Hugh de meest sexy man heeft gemaakt.

Photo Gallery

Als je Michael Ryan vraagt ​​naar zijn werk, heeft hij een verrassend antwoord: "Ik maak superhelden. Onlangs ook de meest sexy man van het leven ". De Australische bodybuilder en fitnesscoach heeft Brandon Routh al in vorm gebracht voor de nieuwste "Superman" -film en voor "X-Men Origins" (nu op DVD) hielp hij Hugh Jackman een bijna bovenmenselijk lichaam worden. De extra spier van de speciale figuurtraining werd zo goed ontvangen door het publiek dat de 43-jarige acteur werd geselecteerd door het Amerikaanse tijdschrift "People" voor de Sexiest Man Alive 2009. Reden genoeg voor true fitness-blog om beroemdheidcoach Ryan te vragen naar zijn geheime Hollywood-training.

Meneer Ryan, u bent de persoonlijke trainer van Hugh Jackman. Het betekent dat ze elkaar al lang kennen?

Ja, 20 jaar geleden werkte ik als trainer in een sportschool in Sydney. Plotseling was er een man die veel meer aandacht van de dames kreeg dan ik. En dat, hoewel hij alleen de handdoeken en sleutels deelde bij de receptie. Ik dacht dat je goed moest zijn met die vent - zo heb ik Hugh ontmoet. Sindsdien zijn we beste vrienden, hij is onlangs zelfs mijn beste man geweest.

Klopt het dat ze hem een ​​dunne bonenstaak noemden?

Toen ik hem ontmoette, was hij ook. Ik noemde hem altijd "Chicken Legs". Dat is precies hoe het hier bij ons werkt, we motiveren onszelf met kleine zijwaartse tegenslagen tussen vrienden.

Dat moet lang geleden zijn geweest. Voor de rol in "X-Men Origins" heeft hij veel spiermassa en verloren vet gewonnen. Wat is zijn geheim?

We trainden 90 dagen lang elke 5 dagen per week, voornamelijk traditionele krachttraining met halters. Niet alleen richtten we ons op de grote spiergroepen, maar we deden ook squats, push-ups en pull-ups om de diepe spieren te trainen. Minimaal een half uur cardiotraining per dag hielp hem om op te warmen en vet te verbranden.

Hoe beïnvloedt haar vriendschap met Hugh haar training?

Het maakt het een stuk eenvoudiger omdat we allebei zo competitief zijn. We pushen elkaar altijd voor meer kracht.

Dus je doet elke oefening die Hugh doet?

Ja, we trainen altijd samen. Het werkt heel goed, want we hebben bijna dezelfde kracht en statuur. Ik daag hem altijd uit om me te overtroeven in de gewichten - zo haal ik het meeste uit hem.

Klinkt erg vermoeiend!

Ja, zo'n training moet worden begeleid door een trainer, anders komt het snel tot blessures. Belangrijk zijn voldoende herstelperioden. In hen regenereert het lichaam en kan het spieren opbouwen in plaats van vet. Het duurt minstens zeven uur slaap per nacht om zo hard te trainen als Hugh. Trouwens, sport is maar één kant: de sleutel tot een perfect superheldenlichaam is bovenal de juiste voeding. Hugh at zes maaltijden per dag, voor de eerste stond hij om vijf uur 's morgens op. Dit is een soort kickstart voor het metabolisme voor de training. Zijn dieet bevatte veel eiwitten, voornamelijk van natuurlijke bronnen zoals mager vlees, vis en groenten. Koolhydraten waren alleen 's morgens vroeg en' s middags vroeg verkrijgbaar, maar niet 's nachts.

Hand op het hart: je hebt de meest sexy man gemaakt. Wat is het geheim?

Laat me het samenvatten: regelmatige training, het beste 's morgens. Ervaring leert dat je op dit moment het meest effectief traint. Dan heb je voldoende herstelperioden nodig waarin de spieren kunnen regenereren. Ook belangrijk: eet eiwitrijk en gezond, zes kleinere maaltijden per dag. Het is het beste om te trainen met een vriend die je motiveert en uitdaagt. Ook belangrijk zijn nauwkeurige trainingsschema's. Je moet precies noteren hoeveel herhalingen je hebt gedaan en hoe je het aantal of de intensiteit geleidelijk kunt verhogen. Wij bodybuilders noemen dit "progressieve overbelasting". Het is hard werken, maar zoals je kunt zien, is het de moeite waard - Mijn buddy Hugh is nu de meest sexy man van het leven.
De volledige training is te vinden in de fotogalerij