Online sportschool Online Fitness

Of het nu gaat om streamen of downloaden: de training in de online sportschool is praktisch en in zwang! We hebben de acht grootste online fitnessproviders gecontroleerd.

Train in de online sportschool: prachtige nieuwe online fitnesswereld! Na online datingsites, winkelen, bankieren en sociale netwerken is de fitnessbranche nu in virtual reality aangekomen. In de VS en aan de andere kant van de wereld, in Australië, bestaat online fitness al sinds 2007. Wat daar werkt is niet per se succesvol, maar in dit geval is het uitgewerkt om het idee naar Duitsland te importeren. en markt: sinds het begin van 2010/11 is het aantal exploitanten van internetgymscholen ook gestaag toegenomen, evenals het aantal gebruikers. De twee grootste providers alleen, New Moove en Gymondo, hebben volgens hun eigen informatie al ongeveer 110.000 klanten.

Online training heeft zijn voordelen

De voordelen van de virtuele fitnessclub liggen voor de hand: u kunt altijd en overal trainen, is onafhankelijk van de tijd en heeft geen lange manieren om te sporten. Bovendien is men in de online sportschool volledig ongemoeid door onaangename lichaamsexhalatie van andere Mitturner. En als het buiten in de zomer te warm wordt voor zijn training, beweegt hij zijn sport 's avonds naar hartenlust in de lokale online sportschool! Virtuele clubs zijn ook in de kritiek. Zo leest men in verschillende internetforums, ze zijn slechts een 'lifestyle-gimmick' voor een onsportieve clientèle, die - omdat hij van nature lui in beweging is - na een korte motivatieboost binnenkort weer terugkomt naar de couch potato.
Voor beginners maar gedeeltelijk geschikt
Het ontbrekende lichaamsgevoel zou ook al die bewegingen maken die de virtuele Vorturner uitvoeren met sportieve elegantie, arg "zoek naar dislocatie". Dat klopt: iedereen die al lange tijd niet of niet heeft geoefend, moet een tijdje trainen voor (her) binnenkomst onder deskundige begeleiding. Omdat de kwade gevolgen van verkeerde uitvoering van bewegingen vervelend kunnen zijn. Het is het beste om alleen te beginnen met een coach of in een groepscursus. Als je de kleine verandering hebt, kun je zelfs een paar uur met een personal trainer doorbrengen om het juiste lichaamsgevoel voor virtuele thuistraining te ontwikkelen.
Op de volgende pagina's introduceren we 8 virtuele fitnessclubs met hun voor- en nadelen!