PNF Gym Nerve Tickling

Sexy programma: de PNF-gymnastiek maakt ons net zo mobiel als baby's - omdat het de interactie van spieren en zenuwen verbetert!

Photo Gallery

Terug naar de roots. Er was een tijd dat ieder van ons extreem mobiel en wendbaar was. Niet ver te ver. Geen obstakel te groot. De flexibiliteit kende geen grenzen, kracht en coördinatie namen bijna dagelijks toe en daarmee ook de snelheid. Het enige dat het actieterrein belemmerde: de dumpy Pampers. O fijne dagen! Wil je weer zo fit en flexibel worden? Het fitnessprogramma van PNF-Gym volgt precies dit doel - op een volledig natuurlijke basis: "De bewegingspatronen van PNFGym zijn reflectief verankerd in ieder van ons", zegt fitnessmanager Katharina Fründt, coach voor PNF-Gym en zelfs trainee van de eerste uur.
Hoe te oefenen, wordt getoond in de volgende oefeningen - een kleine training die iedereen gemakkelijk kan trainen. En waarmee je de elementaire spiraalbewegingen leert die PNF-gymnastiek anders maken dan andere soorten gymnastiek: veeleisender en effectiever. Maar voordat u begint met trainen, volgt hier een kleine uitweiding, zodat u weet wat u doet. Je zult het dan alleen voelen.