Fitte joy 8 Kerstcadeaus voor hardlopers

Blitz-enquête in de FIT-redactie: ook wij hebben niet alle geschenken bij elkaar - en we zijn nog steeds op zoek naar hen. Hier zijn enkele tips om hardlopers blij te maken.

Photo Gallery

Het leuke aan hardlopen is dat je bijna niets nodig hebt. Een paar schoenen, een rennende outfit - en jij gaat. Toch is het eigenlijk vrij eenvoudig om lopers gelukkig te maken. Omdat er altijd iets ontbreekt. Ofwel de geschikte handschoenen voor het huidige weer, technische gadgets die het leven van de hardloper gemakkelijker maken of ongebruikelijke uitrusting zoals een schoendroger. Samen met het online postorderbedrijf hebben we 8 winkeltips voor hardlopers samengesteld - geschikt voor elk budget.

Makkelijk om thuis te winkelen

Bij het online winkelen maakt u immers niet alleen uw geliefde blij, maar ook uzelf. In plaats van te kwellen door de drukke stad, winkel je ontspannen vanuit huis op de bank. En je kunt er zelfs wat tijd voor nemen. Bij Amazon bijvoorbeeld: voor standaardbestellingen binnen Duitsland is het voldoende als u uw bestellingen plaatst tegen de avond van 22 december. Met de Morning Express-service ontvangt u uw pakjes zelfs op kerstavond tot 12.00 uur in Duitsland als u uw cadeau bestelt op 23 december. Maar misschien moet u niet wachten tot het laatste moment - een meer ontspannen kerst hebt u gegarandeerd, als u de geschenken voortijdig afhandelt. Klik gewoon door onze fotogalerij!