Regeneratie Eten of snel na het hardlopen?

Snelle regeneratie na het hardlopen: eten of vasten? Ongeacht waarom je rent - je lichaam heeft calorieën en voedingsstoffen nodig om sneller te regenereren na het hardlopen!

Voor snelle regeneratie heeft het lichaam voedingsstoffen nodig. Een prettig neveneffect van joggen is dat hardlopers echt van het leven kunnen genieten. En op twee manieren. Aan de ene kant maakt een normale training de ronde van de pijniging niet eenvoudig, maar vooral in de juiste loopuitrusting voor een ontspannen plezierrit. Aan de andere kant kun je jezelf trakteren op een of twee zoete zonden. Zelfs als je het buffet bij het buffet verslaat, doe je de volgende dag eenvoudig een extra eenheid - en het gewicht is weer in balans.

Voeren voor de bovenste vorm

Toch onderdrukken veel hardlopers hun honger na het trainen: ze bestormen de koelkast niet, maar twee uur lang snel. De theorie is dat degenen die geen koolhydraten consumeren direct na het sporten meer vet verbranden - en daardoor sneller gewicht verliezen. True Fitness Blog maakt deze fitness-mythe schoon. Want, of je liever 's morgens wandelt om af te vallen, of traint om je prestaties te verbeteren - na joggen moet je in elk geval de lege energiereserves bijvullen.

Eten na het sporten

Geweldige recepten voor regeneratie zijn te vinden in onze grote True Fitness Blog Recept Database. Probeer meer dan 600 gratis recepten! Het juiste ding voor elke smaak!