Ervaar adrenalinekick Extreme

Als het leven saai wordt, riskeer het! Degenen die in extreme situaties worden geconfronteerd, worden beloond met een adrenaline-adrenaline in hun aderen. En het gevoel: vandaag heb ik echt geleefd. Probeer het!

Photo Gallery

Adrenaline wordt vrijgegeven door het lichaam wanneer het wordt blootgesteld aan speciale eisen en spanningen. De hormoon-adrenaline concentreert onze perceptie op het moment, het ontketent onvoorstelbare krachten en brengt onze geest na de uitdaging in een euforische gemoedstoestand - dat is de reden waarom de adrenalinekick ook een zekere verslavende werking heeft. De peetvader van extreme moord, Jochen Schweizer: "Iedereen die durft, riskeert het risico te verliezen. Wie durft, verliest nooit. Omdat het overwinnen van angst vrijheid betekent. "Dus, laat jezelf vallen!

Crash zonder een dikke kop

Zoals de basjumpfreaks over de daken van Kuala Lumpur. Het officiële (!) Startplatform bevindt zich op 432 meter boven zeeniveau op de tv-toren - ten opzichte van het 452-meter lange monument van de stad, de Twin Towers. Een korte, vrije val van slechts een paar seconden - en dan een opwinding voor vele uren!

Wijzig alsjeblieft, we hebben de hoogte bereikt

Je vraagt ​​je af wie hier het meest zweet: parachutist Paul Steiner verandert op 2100 meter hoogte en bij 130 km / u het vliegtuig - en de piloten Ewald Roithner en Kurt Tippl moeten een vaste hand op de joystick houden. Maar gelukkig geeft de sponsor vleugels - dus er kan niets gebeuren.

Wie remt verliest

De mountainbiker Michal Marosi uit Tsjechië kan niet steil genoeg zijn. Bij de Rampage in Virgin, Utah, VS, rijden de spleten steile hellingen af ​​waar ze gewoonlijk abseilen. 500 verticale meters, die bijna verticaal naar beneden lopen en waarbij een verkeerde trilling op de rem leidt tot een kapitaaloverhelling plus een crash. Geheim van succes: je moet het laten gaan, anders zal de poging om het schijnbaar onmogelijke onmogelijk te maken mislukken.

IJskoude tatoeage

Icefall climbing staat garant voor een speciale sensatie. In tegenstelling tot de rots verandert het ijs zijn structuur, zijn duurzaamheid, zijn oppervlakte elke dag, elk uur. "Je moet met puisten en stijgijzers kunnen voelen als met een vinger", zegt Robert Jasper - een van de beste ijsklimmers ter wereld. Dan een gemengde route, zoals de Rigid Designator in Colorado, voor fijnproevers om van te genieten. Maar hoe geweldig de ervaring ook is - zelfs met de professionals, het hart van de sensatie pulseert tot stilstand.

waterval

Gecontroleerde val met kajak: Pat Keller schiet de 35 meter hoge waterval La Paz in Costa Rica neer - als een klein geel punt in de waterdraaikolk.

Als je dikke sensaties wilt ervaren, zijn er veel avontuuraanbiedingen. Onze tips zijn te vinden in onze fotogalerij.