Rennen naar de Nepalese liefdadigheidsrun

Samen hardlopen voor het goede doel: op 14 juni kunnen alle lopers de slachtoffers van de aardbeving in Nepal helpen - overal! We laten u zien hoe u ook kunt helpen ..

Een wrede aardbeving met een kracht van 7, 9 in de schaduw schudde onlangs Nepal, en verschillende sterke naschokken maken redding, hulp en wederopbouw nog steeds moeilijk. De gevolgen zijn onvoorstelbaar - meer dan een miljoen mensen zijn dakloos geworden, al zijn meer dan 8000 mensen gestorven. Een donatiecampagne van de alliantie "Aktion Deutschland Hilft eV" doet nu een beroep op heel Duitsland om hun sportschoenen aan te rijgen, te gaan lopen en te doneren.

Word samen actief!

Op 14 juni zullen de slachtoffers worden gerund, geslagen, gewandeld of samen gelopen. Iedereen stelt zijn eigen doel - doneer 1 € of meer per kilometer. Zelfs waar en hoe laat doet het er niet toe zolang dit op 14 juni plaatsvindt.

In de loopschoenen en doneren

Het idee van de "Run for Nepal" kwam van de gepassioneerde hardloper Steffen Kohler, die in 2013 veel mensen kon overhalen om te doneren met de campagne "Run for the Philippines". De actie is bedoeld om mensen te bereiken die anders misschien niet zouden doneren. Natuurlijk kun je ook andere deelnemers ontmoeten en samen hardlopen. Er is al een lopende vergadering in Hamburg en Ingelheim. Alle andere informatie is te vinden op: http://tinyurl.com/kg65neq