Urbanian Run Frankfurt Deze run is leuk

Het grote stadsavontuur gaat de tweede ronde in: True Fitness Blog maakte deel uit van de Urbanian Run 2015-opener in Frankfurt - meer dan 10 kilometer en 12 obstakels.

Photo Gallery

Beste van Urbanian Run 2015 in Frankfurt!

Urbanian Run Frankfurt 2015

De armen worden langer! Uitgeput hangt Isabelle op de steiger van de hoogspanningsmast, proberend van de ene sport naar de andere te schuiven. Hoewel ze de juiste grip mist, maar niet de noodzakelijke uithoudingsvermogen. Met een laatste show van kracht trekt de 21-jarige opnieuw omhoog, strekt zijn rechterarm uit en bereikt de laatste dwarsbalk. Klaar! De zevende van in totaal twaalf obstakels is overwonnen - en het pad naar het doel is niet ver weg. Vorig jaar vierde de Urbanian Run zijn succesvolle première - en is al een vaste waarde in de loopkalender. Een totaal van 2000 lopers startten tijdens het eerste evenement dit seizoen op de 5- en 10-kilometer-afstand in Frankfurt, in drie andere Duitse steden stopt de serie dit jaar (zie hieronder, naast een race op 20 september in Warschau ). Uiteraard staan ​​de andere vijf van ons True Fitness-bloglezersteam naast Isabelle aan de start in de Oosthaven van Frankfurt. Dit zijn haar indrukken:

Alexander Winkler (30, Bonn)

Alexander Winkler heeft deelgenomen aan vele atletiekwedstrijden en was de snelste loper in het lezerspubliek van True Fitness (44:44 minuten).

Hij vierde zijn Urbanian Run-première in Frankfurt, maar had eerder deelgenomen aan veel hindernisbanen zoals de Tough Mudder en de Strongman en was dienovereenkomstig ontspannen: "Ik kijk erg uit naar deze coole run en de stedelijke obstakels zijn soms iets anders. Ik train meerdere keren per week en eet over het algemeen heel bewust. Vandaag heb ik het gevoel dat ik in topvorm ben, dus ik probeer in veertig minuten weg te komen. "Uiteindelijk was het niet genoeg, maar Alexander, het fitnessmodel voor fitness van True Fitness 2011, eindigde op de elfde plaats in het wereldkampioenschap met een tijd van 44:44 minuten mannen. "Het was erg leuk! In de laatste paar meter had ik zelfs een kleine privérace met een andere concurrent, die me tot het einde probeerde in te halen. "

Isabelle Schmidt (21, Frankfurt)

Had nog nooit gedroomd om zo snel naar de finish te komen (53:03 minuten). Ze wil ook in de toekomst blijven deelnemen aan hindernisbanen!

"Hoewel ik heel veel sport doe en heel bewust eet, is zo'n hindernisbaan iets bijzonders, " zei Isabelle aan de finish, helemaal vlak omdat haar vriend David haar gedurende de race en zo duidelijk boven haar snelheid duwde. was.

"De baan was erg gevarieerd en de obstakels waren er echt in -

veel veeleisender dan ik had verwacht. Maar de toeschouwers waren absoluut geweldig, en het constante gejuich heeft me echt gemotiveerd. Eigenlijk ging het niet om winnen, maar om meedoen. En ik had nooit gedacht dat ik de 53ste zou zijn in 53:03 minuten. "Voor de junioren (U23) nam Isabelle zelfs een fantastische tweede plaats in! En ze zal zeker in de toekomst blijven zoeken naar competities van dit type, de start van de Urbanian Run volgend jaar is alvast gepland: "Ik ben zeker in vuur en vlam geraakt!"

David Ilori-King (22, Darmstadt)

Hardlopen met vriendin Isabelle was een onvergetelijke ervaring voor David (53:02 minuten). De volgende keer wil hij meer gas geven!

"Als ik deelneem aan een wedstrijd, dan wil ik echt winnen!" Maar deze keer moest David zich een beetje bedwingen. Per slot van rekening had hij zijn vriendin Isabelle beloofd, de race om samen met haar stand te houden. En beiden hadden respect voor de verschillende obstakels. "Het meest veeleisende deel was de passage met de banden van autobanden, dus ik had mijn problemen", concludeerde David na de race. En hij moest toegeven dat hij ondanks het tragere tempo tot het uiterste was gekomen: "Ik zou zeker weer meedoen! En ik ben erg trots op mijn vriend dat ze zo snel was. "

Sabine Mietz (28, casting)

"Wow! Het was een geweldig gevoel om deel uit te maken van het geheel. De obstakels hadden het, maar voor een deel echt. "Uw tijd: 76:25 minuten

"Een beetje opwinding en adrenaline maken er al deel van uit. Ik was echt nerveus voor de eerste obstakels omdat ik niet precies wist hoe ik mijn krachten moest verdelen. "Voor Sabine het hoogtepunt op het circuit: het spitsuur van True Fitness Blog" Het was zo leuk om over de auto's van een kap naar de volgende om te springen.

Elke deuk in de auto spoorde me aan om het nog een keer te proberen. "

Bij de finish moest Sabine echter toegeven dat de ene of de andere krachttraining-eenheid behulpzaam zou zijn geweest bij het overwinnen van de obstakels. Desalniettemin: "De locatie direct aan de Main was echt geweldig, de sfeer in het team en ook tussen de deelnemers, en de hele organisatie verliep soepel. Alles was precies goed voor mij! "

Tommi Asikainen (39, Frankfurt)

De kersverse vader is een ervaren hardloper en bereikte de Urbanian Run na de 31e plaats van bijna 2000 starters (48:25 minuten)

"De Urbanian Run was zo leuk voor me. Hoewel ik al aan verschillende marathons heb deelgenomen, maar obstakels heb gerend en overgestoken - dat wist ik nog niet. "De laatste tijd moest Tommi wat vertragen in zijn wedstrijden omdat hij onlangs een vader en thuis is geworden draaide alles rondom het kind. "Nu ben ik drie tot vier keer per week met de buggy begonnen, omdat ik in oktober wil deelnemen aan de marathon in Frankfurt. De Urbanian Run was een goede oefening voor mij. Ik dacht niet veel na over de tijd, vandaag wilde ik plezier hebben. '

Johannes Beutler (29, Weingarten)

"De stemming onder de lopers was echt geweldig en volledig ontspannen - we hadden veel plezier." Zijn tijd: 54:50 minuten

De ervaren hindernisrunner was vooral onder de indruk van de Ramp: "De halfpipe moet worden opgesprongen met veel energie om hem over te steken, maar ook de geparkeerde auto's waren erg cool! En de menigte juichte - vooral aan de obstakels waren veel toeschouwers. "Maar niet alleen het parcours en de obstakels hebben de verwachtingen van Johannes ver overtroffen, zelfs het blogteam van True Fitness. "We konden het vanaf het begin goed met elkaar vinden en lachten samen veel. Omdat het tijd werd, had ik natuurlijk al het gevoel dat er een kleine competitie plaatsvond, maar ik ontmoette onderweg geen oneerlijke of meedogenloze hardlopers.

De Urbanian Run is voor mij meer een gepimpte stadsrun en geen competitie voor de Spartaanse of Tough Mudder Race. "