Ben Stiller Een dag met Ben Stiller

Sportsman Stiller - zijn film "The Watch" is nu in de bioscoop. Ben (46) heeft ons, kijkend naar zijn dagelijkse routine, onthuld welke rol slaap in zijn leven speelt.

09:00 in slaap
Eindelijk slapen! Vaak moet ik om vijf uur op de set zijn, dus ik geniet vooral van de banen waar ik langer kan slapen. Ik hou vooral van opnamestudio-opnamen, omdat ik zelfs ongeschoren en in trainingsbroek kan lijken.
12:00 lunch
Na mijn tennisles om 11 uur, waarin ik telkens opnieuw en zonder succes de voorhand van Rafael Nadal probeer te kopiëren, ontmoet ik mijn manager vaak voor de lunch. We hebben het over nieuwe banen en alles wat er gaande is.
14:00 dutje
Na een ontspannende massage wil ik graag een dutje doen. Dus ik ben geschikt voor mijn kantoorwerk. Ik werk een beetje te veel, zelfs als ik niet op de set ben. Dat is waarom ik de gewoonte heb aangenomen om elk weekend naar huis te gaan (locatie: Hollywood Hills, D. Red.). De tijd met het gezin is waardevol voor mij.
19:00 uur naar de sportschool
Om de dag af te sluiten, ga ik naar bokstraining of een paar baantjes trekken. Daarna smaakt het diner en een glas wijn nog beter. Als de kinderen in bed liggen, geniet ik de rest van de avond met mijn vrouw - de beste uren van de dag.

True Fitness Blog op Facebook

Ontvang regelmatig spannend en vermakelijk nieuws over sport, fitness, eten en levensstijl - klik gewoon op www.facebook.com/fitforfun.de en wees altijd de beste!