FlowTonic In glijdende stap naar de droomfiguur

Met het trainingsprogramma van FlowTonic kunt u uw training spannender maken en spieren en gewrichten versterken. We onthullen wat dit precies is.

Fit door te glijden? Dit is precies wat de uitvinders van het trainingsprogramma van FlowTonic beloven. Dit moet de spieren strekken als ze correct worden gebruikt en een stevig lichaam verzekeren. Dankzij de eenvoud kan het trainingsconcept van FlowTonic worden geïntegreerd in verschillende trainingen en cursusformaten, waardoor ze worden verrijkt met vloeiende bewegingen.

Niet zonder de juiste uitrusting!

FlowTonic vereist speciale gladde pads die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt voor training. Deze fitnessapparaten zijn ronde, nylon en polyethyleen pads die, dankzij hun aard, soepele, gelijkmatige bewegingen op verschillende verdiepingen mogelijk maken. Dit werkt geweldig op parket of laminaat, niet geschikt voor ongelijke vloeren, antislipcoatings of stenen vloeren en tapijten.


Hoe werkt het?
De FlowTonic-pads worden gebruikt door handen en / of voeten op te zetten. U kunt maximaal vier pads in uw training integreren. Uw Pilates-training kan onder andere worden aangevuld met FlowTonic - in plaats van op een mat te spelen, voert u uw oefeningen op de pads uit. Dit maakt de training uitputtend en daarom effectiever! Ook cardio-eenheden, evenals BBP en rugtraining kunnen door FlowTonic worden opgepept.
Wat is het voordeel van "glijdende training"?
Iedereen die het FlowTonic-programma perfectioneert, ziet er niet alleen eleganter uit in sport, maar doet ook iets goed voor zijn spieren en gewrichten. Door de pads te gebruiken, worden processen vloeiender en de stroom van beweging gelijkmatiger. Dientengevolge worden veel spieren in het lichaam meer gelijkmatig gestrest en gespannen. Over het algemeen wordt uw lichaam uitgerekt en versterkt en uw ruggengraat en gewrichten versterkt.


Oefeningen om te beginnen

Als u nog steeds wankel bent met de FlowTonic-pads, kunt u beginnen met eenvoudige oefeningen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om eenvoudige bewegingen te simuleren: ga met beide voeten op de pads staan ​​en neem de startpositie tijdens het sprinten. Schuif vervolgens uw voeten afwisselend naar voren en naar achteren - alsof ze lopen. Laat je armen resoneren.
Als je van iets uitdagender houdt, kun je naar de brugpositie gaan en je voeten op de pads plaatsen in plaats van op de vloer. Duw het van het lichaam af met een constante snelheid en vervolgens weer aan.
Op de pads, klaar, ga!
Je kunt de FlowTonic-pads kopen voor ongeveer 18 euro op of op www.vistawell.ch, waar ook trainings-dvd's worden aangeboden. Verdere informatie is te vinden op www.flowtonics.com.