Dagelijkse races De 10 meest gecultiveerde Everyman-evenementen

De dagelijkse races en sportevenementen floreren wereldwijd: ze combineren een onvergetelijk actief spektakel en een ontspannen vakantiereis. We kozen voor 10 coole degenen voor jou.

Photo Gallery

Everyman-race: sport-humor voor de massa

Door de straten van Manhattan wandelen op de New York Marathon, zwevend langs de Zweedse paden bij de Vasa-langlaufrace of hard trappen op Kaap de Goede Hoop op de mooiste kustwegen rond Kaapstad - dit zijn levensbelangrijke hoogtepunten voor sportliefhebbers, met fascinerende degenen Wedstrijden voor iedereen op grandioze plaatsen. Maar alleen voor de evenementendag is de vaak intercontinentale reis duur en erg stressvol. Veel beter, je gebruikt de wedstrijd als een opmaat voor een veelbewogen vakantie (tips in de evenementenboxen). En alsjeblieft: eerst het "werk", dan het plezier - anders heb je niet je hoofd vrij voor de schoonheid van het gebied en denk je altijd op weg naar dag X.

Registreer sneller: de Everyman-races zijn erg populair

Maar wees niet alleen wendbaar in de marathon of wielerwedstrijd van je dromen, maar ook bij het registreren. Veel plaatsen zijn snel uitverkocht, en in sommige competities, zoals de Hawaii Ironman, kun je alleen reizen als je in aanmerking komt voor een andere triathlonwedstrijd of de loterij wint; Sommige startplaatsen zijn alleen beschikbaar via een touroperator.

Maar dat is de uitzondering, het grootste deel van de tijd telt: wie als eerste komt en inlogt, is er. Kleinere evenementen daarentegen genieten van elke deelnemer - zoals in de "Master of the Ocean" in de Dominicaanse Republiek, waar de beste amateur-atleten in surfen, stand-up peddelen, windsurfen en vliegeren worden gewild en bekroond, of bij de SUP-evenement "Battle" van de peddel "in Californië. Maar het maakt niet uit welke gebeurtenis het je aandrijft: maak er meer van en verplaats niet alleen je sportieve limieten, maar ook je reishorizon.

De mooiste evenementparels die we in onze galerij voor je hebben samengesteld.