Technotrampoline zweet op de technotrampoline

Techno-trampoline is niet geschikt voor gevoelige oren: te luide techno-beats staan ​​op de trampolineturbuletraining - hou je goed vast! Wat is er mis met de trendtraining?

Een kleine, ronde standaardtrampoline, met een stalen buis aan de voorkant die een handvat draagt, plus een goed geluidssysteem voor hete techno-beats - dat is alles wat u nodig hebt voor een training van technotrampoline. De trend komt van de VS - of fitnessfans in dit land opspringen?

Spring in het akkoord

Zacht, speels shoppen op de trampoline is leuk, maar met het oog op training effect en calorieverbranding, kan dit verder worden geoptimaliseerd, aldus de uitvinders van de hard-hitting cardio workouts. Ze hoefden niet eens creatief te overwerken, want de bewegingen in de Jump Dance Class en soortgelijke cursussen zijn niet moeilijk te begrijpen.

Te snelle dansmuziek, de trampoline kan worden gebruikt voor trainingen in verschillende moeilijkheidsgraden - afhankelijk van hoe fit je al bent. In het ritme is gesprongen op de trampoline, die niet over hoge sprongen gaat, maar en snelle, gecontroleerde sprongen. De leuning of de handgreep direct op de trampoline is hiervoor een waardevolle hulp, omdat het vasthouden van de trampoline het gemakkelijker maakt om de sprongsnelheid te verhogen en in tact te blijven. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de armen en de rompspieren te versterken, omdat het hele lichaam tijdens deze training wordt aangesproken.

Wat is het voordeel van trampolinespringen?

De training op de trampoline wordt uitgeschakeld en is daarom een ​​cardiotraining die echt leuk is. Overigens hoeft techno-muziek niet per se te zijn, andere dansgeluiden die omhoog gaan zijn ook geschikt.

Benen en billen zijn duidelijke begunstigden van het vaste hoppen, maar ook het voordeel van het midden van het lichaam: de training bevordert het gevoel van evenwicht en fungeert ook als een kernoefening. Voor de armen springt de trampoline door zich te houden aan zachte krachttraining. Degenen die al goed op de hoogte zijn van het springen, kunnen bijvoorbeeld kwartdraaiingen en andere variaties opnemen, wat uitrekken en plezier maakt.

Wie moet voorzichtig zijn?

Als u problemen heeft met de gewrichten, vooral voeten en knieën, moet u de trampoline voorzichtig naderen en eventueel een arts raadplegen. Wie geeft volgas met zieke enkels, doet dit waarschijnlijk geen plezier.

Zelfs zenuwen of oren die gekneusd zijn, zitten niet noodzakelijkerwijs op de trampoline, want wanneer een grotere groep op hoge snelheid springt, wordt hij echt luid - en dan komt de muziek die het geheel vergezelt.

Als je echter moeite wilt doen, is het juist om trampoline-cursussen te volgen. Hoe een kind te springen en te springen, is ontspannend en maakt je fit. Dit werkt niet alleen in de VS, waar deze trend is geboren!