Triathlon-serie Erdinger Alcoholvrije TRI-CUP

Het gevecht tussen zwemmen, fietsen en hardlopen vindt steeds meer aanhangers. In het bijzonder, aangezien de korte Everyman-afstand steeds vaker wordt aangeboden.

Hoewel de wedstrijden al een tijdje gaande zijn: de Erdinger Alkoholfrei TRI-CUP is een interessante kans voor amateur-triatleten om een ​​extra rating te krijgen in wedstrijden. De triatlonserie vindt dit jaar plaats in 30 Duitse steden. Op dit sportevenement kunnen punten voor de behaalde plaatsing worden verzameld en later worden ingewisseld voor prijzen zoals Fanshop-artikelen. Elke amateur vanaf 20 jaar kan meedoen.

Dit is hoe het werkt:

Log in op de wedstrijdwebsite en klik op de TRI-CUP-optie. Haal startdocumenten op locatie op en neem deel aan de triatlon. De eerste acht TRI-CUP-deelnemers die aankomen bij de finish scoren punten. Vrouwen en mannen worden afzonderlijk beoordeeld en verdeeld in leeftijdsgroepen. De recreatieve atleten mogen deelnemen aan zoveel mogelijk sportevenementen van de triatlonserie als zij willen. Aan het einde van het jaar worden de punten toegevoegd en de winnaars geselecteerd in de categorie "Beste vrouw" en "Beste man". De twee meest bedrijvige starters in de triatlon-serie ontvangen een sponsorcontract voor het seizoen 2011. Voor de titel "leeftijdsgroepwinnaar" worden de beste drie resultaten van de atleten gescoord en dus is de leider bepaald. Als prijs is er een gratis startplaats bij Stadttriathlon in Erding en een Meet & Greet met de professionals van het team Erdinger Alkoholfrei.

Huidige data

20.6. Stad triatlon Erding
26.6. Spreewald Triathlon
27.6. Steinbecker Triathlon
3.7. Non-stop triatlon, Bamberg
10.7. Waldecker Edersee Triathlon
11.7. Tegernsee Valley Triahtlon
11.7. Triatlon Karlsfeld
17. - 18.7. Hamburg Triathlon
18.7. Triatlon tuin
25.7. Triathlon Leipzig
1.8. Stad Triathlon Mainz
8.8. Triatlon Regensburg
14.8. Triathlon Wolfsburg
14.8. O-See-uitdaging, Olbersdorf
15.8. Triatlon Bremerhaven
21. - 22.8. Berlinman
22.8. Triathlon Celle
29.8. Triathlon Leverkusen
4. -5.9. Triathlon Keulen
5.9. Nibelungen Triathlon, Xanten
5.9. Maschsee-triatlon, Hannover