Wereldbeker koorts Duitse vrouwen in voetbalgekte

Volgens een peiling vinden vrouwen het WK net zo heet als mannen. De frisse vrouwelijke passie voor schoppen draait weer 70 procent van de jongens aan.

De online brokerage Parship heeft op tijd naar de Duitsers geluisterd naar het Wereldkampioenschap voetbal en ondervroeg 4.300 singles over hun fan en flirterig gedrag. Het resultaat: Duitse vrouwen zijn enthousiaster over het wereldkampioenschap voor dames dan alle andere Europese vrouwen - en het publiek kan perfect flirten!

Duitse vrouwen in WK-koorts

Elke vierde alleenstaande vrouw kijkt minstens de helft van alle WK-wedstrijden. Dit zet je aan de leiding in Europa, op de voet gevolgd door de Zwitsers! Het minste kon opwarmen - zelfs voor de start van het WK - de Fransen voor voetbal. Hun voetbalkoorts is vooral nuttig voor de Duitse alleenstaande vrouwen, aangezien 70 procent van de ondervraagde mannen denkt dat het sexy is als vrouwen enthousiast zijn over het grootste sportevenement ter wereld.

Wereldbeker voetbal is Wereldbeker flirten

Slechts ongeveer elke 10e single man richt zich exclusief op het spel tijdens het WK. Meer dan 70 procent van de alleenstaande mannen en vrouwen houdt hun ogen open tijdens wedstrijden om een ​​partner te vinden! Bijzonder praktisch voor de mannenwereld: het overschot van de vrouw heerst bij het publiek. Terwijl slechts 14 procent van de mannelijke singles stoeien voor de grote schermen, gaat elke vijfde alleenstaande vrouw naar het publiek.

Slimme kont neukt

Elke derde single vindt het niet aantrekkelijk als hij de buitenspelregel uitlegt. Vooral gevoelig zijn de vrouwen. Mannen zijn meer ontspannen met een les. Voor beide geslachten is het echter beter om minder te babbelen, er enthousiast voor te juichen. Je kunt ook versteld staan ​​van een uitnodiging voor een van de WK-wedstrijden: 62 procent van de Duitse singles zou dit meteen hebben gedaan.

De trui stopt het enthousiasme

Zelfs als de Duitse dames de WK-spelers in de trui soms meer dan sexy vinden, is dit niet waar voor hun date. Voor 60 procent van de ondervraagde alleenstaande vrouwen daalt de aantrekkingskracht van een man abrupt wanneer hij in een sportshirt voor een date verschijnt. Overigens is dat niet het geval: alleen elke derde man ziet zijn liefje liever niet in zijn trui.

Geen gratis kaartje voor langdurige flagrante aanblik

Sinds Duitsland zijn alleenstaande vrouwen niet anders dan de rest in Europa. Bijna elke tweede persoon zou de rode kaart aan een potentiële partner laten zien, zelfs na het WK zou hij alleen voor de televisie zitten.
De Duitse elf is de mooiste !
De voetbalpassie is niet alleen het speelse geluk van onze jongens, maar ook hun uiterlijk! Voor de Duitse alleenstaande vrouwen zijn Schweinsteiger, Khedira en Co. de meest aantrekkelijke mannen van het WK. De Brazilianen en Italianen volgen op de tweede en derde plaats.