Ski-ondergoed Heet op de hellingen

Als je van warme wintersport houdt, heb je goede fundamentals nodig: nieuwe technologieën zorgen voor nog meer functionaliteit in ski-ondergoed. En visueel laat ze ons niet koud.

Photo Gallery

Buiten hui, binnen pfui - volgens dit motto, beklimmen velen nog de raad. Omdat die moderne functionele jassen er chique uitzien en bovenal warm voor het hart, heeft ondertussen rumgesprochen. Ze laten echter alleen hun volledige potentieel zien, hoewel de onderstaande lagen functioneel zijn. True Fitness Blog toont de beste drunter-producten van het seizoen.
Ondergoed:
Het moet strak en ergonomisch zijn. Overhemden en broeken met een opgeruwd binnenoppervlak zijn bijzonder warm. De opgesloten tussen de vezels en de huidlucht fungeert dan als een extra hitteschild.
sokken:
Hoe dunner de kousen, hoe beter de krachtoverbrenging. Van bijna alle fabrikanten zijn er verschillende modellen - afhankelijk van of het bitter koud of eerder mild is. Overigens: als je koude voeten op de hellingen krijgt, zijn het meestal geen sokken: haal de binnenlaars dan 's avonds uit de skischoen en bewaar hem' s nachts warm en droog.