Doe mee aan de handstanduitdaging!

24 juni is de dag van de handstand. Plaats je handstand op Instagram en win geweldige prijzen op de Handstand Challenge of True Fitness Blog.

Handstand wordt gewoon weer zwaar. In de yoga-scene is hij vrijwel een basisvaardigheid. Maar niet alleen daar - Crossfitter regeert meestal zelfs de eenarmige handstand. En zelfs functionele training is soms overboord.

Hoe zit het met jou? Lang geleden dat je het geprobeerd hebt? Of ben je zelfs een kampioen in handstand rennen?

We nodigen je uit om deel te nemen aan onze FIT FOR FUN Handstand Challenge. Finale is 24 juni 09:00 uur - Handstandendag - we tekenen de winnaars van de uitdaging.

Aanbevolen atleten, influencers, collega's van True Fitness Blog, yogadocenten, natuurlijk LeaLight en Jan Körber, en hopelijk jij!

Win de handstanduitdaging

Maak van de gelegenheid gebruik om je handstandvaardigheden te presenteren. Thomas Röhler, olympisch kampioen in speerwerpen, Alexandra Wester, Duits kampioen in Weitspung, collega Corinna van True Fitness Blog en Jan Körber hebben hun wereld al op zijn kop gezet voor ons. Jij kunt ook!

Plaats je handstand tot 24 juni om 9.00 uur als foto, mini-video of boemerang:

  • op #handstandforfun en # berlin2018 met de tag @fitforfun_magazin op Instagram

Onder de meest originele, meest verdachte en mooiste inzendingen geven we 5 x 2 kaartjes weg voor de laatste competities van Berlijn 2018, de Europese kampioenschappen atletiek van 7 tot 12 augustus in het Olympiastadion in Berlijn. We tonen ook de beste berichten op / handstand

We bellen je niet naar mollige komedie-stortingen. Je handstand hoeft niet perfect te zijn. Maar hij moet een beetje sportieve ambitie en ernst tonen.

Kleine handstand Opfriscursus

Het is nooit te laat om de wereld op zijn kop te zetten. Leuk neveneffect: in de handstand is het hart hoger dan het hoofd - zo nu en dan een grote verandering van perspectief.

Voor alle verfrissers, maar ook voor nieuwe beginners, is de handstandtraining met de expert en yogaprofs Roland Jensch perfect. Drie oefeningen die vereiste spieren activeren en je stap voor stap in de handstand begeleiden.

Training "Leer handstand met True Fitness Blog"

Zoek balans

1 van 3 Oefeningen >> Voorwaarden voor deelname <<

Eenvoudig en gratis downloaden

Bestel nieuwsbrief

Bestel hier onze gratis nieuwsbrief en ervaring altijd de nieuwste en belangrijkste uit de gamma's sport, fitness, gezonde voeding en nog veel meer - we verheugen ons op jou!

Abonneer u op de nieuwsbrief