De beste melkopschuimer Super schuimige vleermuizen

De beste melkschuimers zijn niet per se de duurste. We hebben acht schuimvleermuizen getest. Daaronder is gegarandeerd ook je favoriet.

Photo Gallery

Hoe vind je de beste melkopschuimers voor latte macchiato, cappuccino of espresso macchiato? De schuimbekroonde koffiespecialiteiten zijn nog steeds een megatrend. En velen vinden: de licht zoete, luchtige en romige melkdop is het beste deel ervan. Meer en meer koffieliefhebbers willen het plezier nu naar huis brengen. Voor degenen die geen gigantische machine willen kopen, is de combinatie van een kleine espressomachine met een extra melkopschuimer ideaal. Voordeel van de externe apparaten: ze zijn goedkoop, gemakkelijker te reinigen dan de aanhangsels van grote machines, en ze kunnen goed in de kast worden opgeborgen. Ondertussen is er een verbazingwekkende selectie van kleine schuimvleermuizen - we hebben er acht onderzocht , ze zijn te vinden in de galerij.

conclusie:

Geen van de modellen heeft ons teleurgesteld. Sommigen kunnen het zelfs beter doen dan de Italiaan om de hoek! Tip voor het reinigen: Gebruik alleen lauw water en een kleine hoeveelheid afwasmiddel. Als het water te heet is, worden de eiwitten op de juiste manier in het oppervlak verbrand en kunnen ze nauwelijks worden verwijderd zonder residu.