Polar M430-test Wat kan de Polar M430 voor hardlopers zijn?

De meest precieze polsmeting op de pols tot nu toe, waterdicht, sportief ontwerp en toegang tot alle Polar Smart Coaching-functies - dat is wat de fabrikant belooft voor de nieuwe trainingscomputer Polar M430.

Als onderdeel van 's werelds grootste fitnessbeurs FIBO, heeft Polar - marktleider in polshorloges - haar nieuwste model voor hardlopers onthuld: de trainingscomputer Polar M430. "In de groeiende markt voor producten die hartslag, snelheid en andere prestatiegegevens kunnen vastleggen, onderscheidt de Polar M430 zich om twee redenen", aldus Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer van Polar. "Polar heeft 40 jaar onderzoek geïnvesteerd in de ontwikkeling van precisietechnologie. Daarom bouwen zoveel atleten voortdurend voort op onze producten. Maar wat Polar nog unieker maakt, is dat we verder gaan dan alleen het meten van nauwkeurige gegevens. "

"Onze Smart Coaching-functies kunnen gebruikers laten zien welk succes ze hebben behaald door een enkele training of over een lange periode, hoe ze de huidige prestaties in competitieve tijd in competities vertalen en bieden zelfs adaptieve loopprogramma's die op de klok worden uitgevoerd worden opgeroepen. "

Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer bij Polar

Polar M430 - test

De Polar M430 in de kleuren zwart, wit en oranje (prijs: 229, 95 Euro) is naar verwachting vanaf medio mei beschikbaar - tot die tijd vindt u hier ook een gedetailleerde Polar M430-test

Polar M430 - Nieuwe PuLS-meting

In vergelijking met zijn voorganger heeft Polar de optische pulsmeting (OHR) en, voor de Polar M430, de 6 LED's aan de onderkant van de klok herzien. Dit maakt het voor het eerst mogelijk om de hartslagvariatie te meten via optische pulsmeting (OHR) - een belangrijke indicator voor de algehele conditie.

Veel functies

Daarnaast zijn er trainingsfuncties zoals de automatische pauze (bijv. Bij stoplicht stop), berekening van de doeltijd en intervaltimer. Daarnaast is de Polar M430 ook een complete activity tracker voor het vastleggen van de dagelijkse activiteiten (stappen, calorieverbruik) en natuurlijk niet alleen tijdens het hardlopen, maar ook in andere sporten.

Polar Flow - Uitgebreide app

Zoals bij alle sporthorloges kunnen de loop- en trainingsresultaten worden weergegeven en geëvalueerd in de Polar Flow-app. De app biedt - ook in vergelijking met veel concurrenten - uitgebreide mogelijkheden. Bijzonder comfortabel: afhankelijk van het trainingsdoel maakt de app ook individuele trainingsplannen voor u, waarin u onder andere kunt aangeven hoe vaak en op welke dagen van de week u kunt en wilt trainen. De zogenaamde running index toont ook de ontwikkeling van het aantal kilometers, met een fitnesstest bepaal je je basisvorm.