Muesli-yoghurttest De beste muesli-yoghurt!

De muesli-yoghurt - hij is heerlijk, hij is goedkoop en ideaal als een snelle energieboost tussendoor, op elk moment. We hebben er 8 getest en een winnaar gekozen.

Photo Gallery

De Duitsers zijn dol op muesli: een op de vier eet het in dit land voor het ontbijt. In de drukte is er echter vaak een gebrek aan tijd om een ​​stop in de keuken tussen de douche en de kast te maken om de perfecte vlokken met de favoriete ingrediënten te mengen. Maar dat betekent niet dat je de snelle energieboost moet opgeven - de 'ready to eat'-granenyoghurt van de supermarkt maakt het mogelijk. We hebben er 8 getest. Je vindt de resultaten in de afbeeldingengalerij.

Eetbaar op elk moment

De kant en klare mixen kunnen natuurlijk onderweg of op kantoor worden gegeten. Pak de lepel in, dek af en laat los! Vier medewerkers van True Fitness Blog hebben acht ontbijtgranen yoghurts geproefd en getest voor je heerlijke flash-start van de dag!

We vinden het leuk met een hapje

Als er graan op staat, moet er naar onze mening ook graangewas in zitten: dat betekent veel vlokken, granen en heerlijke stukjes fruit - dus je moet er vaak 's ochtends bijten! Het resultaat van onze test laat echter zien dat veel fabrikanten dit waarschijnlijk niet helemaal zien zoals wij. Sommige producten waren te vloeibaar voor ons en het graangewasgedeelte rudimentair. En natuurlijk houden we ook van een goede lieverd, maar wees alsjeblieft niet zo kunstmatig en dominant als we ze in enkele van de yoghurt vonden.

Onze conclusie!

Vier muesli-yoghurt heeft ons echt overtuigd: ze boeien vooral door aangenaam natuurlijke zoetheid en een geslaagde melange. En ook hier heeft kwaliteit zijn prijs - de beste prijs tussen 43 en 62 cent per 100 gram en dus de piekwaarden.