Xtreme Lashes Lange wimpers voor de Bambi-look

Kunstwimpers zijn vaak plakkerig, zwaar en te lang. Daarom hebben we getest hoe mooi de wimpers zijn gemaakt toen de professional aan het werk was.

"Wauw, wat een glimp!" Verras mijn collega's bij het zien van mijn vers uitgerekte wimpers. Het beste van alles was dat de meeste van hen de kleine upgrade van mijn bovenste wimperlijn niet opmerkten.
Dat is precies wat ik wilde: dichte, lange, maar natuurlijk ogende bamboe wimpers. 60-90 dagen Ik kan nu genieten van mijn diva's. Tot mijn natuurlijke wimpers "volgroeid" zijn en samen met de bijgevoegde verlengingen vallen om plaats te maken voor hergroeiende haren.
Het belangrijkste van tevoren:
Xtreme Lashes Wimperuitbreiding
Prijs: vanaf 180 Euro voor het nieuwe model - 50-75 Euro voor opfrissingsdata
Duur: 1-2 uur voor de nieuwe modellen
Houdbaarheid: 60-90 dagen, maar vul wimpers ongeveer elke 4 weken in
Wimpers: synthetische wimpers in 200 varianten
Waar: bij gecertificeerde schoonheidsspecialisten wereldwijd

Celebrity factor

In de Verenigde Staten kijken Jennifer Lopez, Madonna en Paris Hilton al heel lang met hun ogen naar Xtreme Lashes. En in Duitsland heeft de ongecompliceerde manier om wimpers te verwonderen al veel fans, bijvoorbeeld actrice Alexandra Neldel.

Xtreme Lashes

Xtreme Lashes produceert sinds 2003 kunstmatige wimperverlengingen in de VS, die permanent aan hun eigen wimpers zijn gelijmd. Mijn eindeloze wimpers zijn van de Duitse partner. De claim van het bedrijf: perfectie, kwaliteit en professionaliteit. Maar je betaalt een trotse 180 euro. Dat is hoeveel een compleet wimpervervangingsmodel kost. Populariteit en populariteit suggereren dat ze het waard zijn.

wimpers Wereld

Mijn bezorgdheid dat iemand in de wereld zijn wimpers moest plukken voor mijn extensions, is ongegrond. In tegenstelling tot haarextensies, zijn de wimpers van synthetisch, maar voelen ze verbazingwekkend zacht en knuffelbaar aan. De selectie is enorm: Xtreme Lashes zijn verkrijgbaar in 200 varianten: bijvoorbeeld lichter en intenser gebogen, zwart, bruin of in andere kleuren, in verschillende diktes, lengtes, etc.

Waar kan ik de wimperextensies laten maken?

Onder meer in Hamburg biedt de Adam & Eve Beautylounge de wimperextensie met Xtreme Lashes. De website van Xtreme Lashes biedt gecertificeerde wimperapplicatietechnologie-aanbieders in verschillende steden over de hele wereld.

Hoe werkt de wimperextensie?

Naast de oorsprong van de wimpers, was mijn grootste zorg dat de wimperverlengstukken er onnatuurlijk uitzien en aanvoelen. Maar in tegenstelling tot goedkope carnavalswimpers is de professionele wimperuitbreiding op elke wimper een enkele, de eigen wimpers die vrijwel op dezelfde wimper zijn gelijmd. De afzonderlijke haren kunnen niet aan elkaar plakken en de rand van het deksel blijft volledig onaangetast. De bijlage is pijnloos en ontspannen. Tijdens de anderhalf uur durende behandeling onder Feliz Christoph (eigenaar van Adam & Eve Beautylounge Hamburg), kan ik gewoon gaan zitten en naar muziek luisteren. Zelfs de eerste blik met de nieuwe wimpers maakt het duidelijk: ze zijn niet zwaar en niet te lang en beperken mijn gezichtsveld niet. De lijm brandt mijn gevoelige ogen aan het begin een beetje, maar de irritatie is al verdwenen de volgende dag.

De eerste 24 uur
De eerste dag en de eerste nacht zijn weliswaar wennen. Het duurt een beetje als ik 's nachts mijn wimpers tegen mijn kussen druk en tijdens het douchen (niet in de eerste 48 uur) ben ik te timide. Zelfs als u de wimpers voorzichtig moet hanteren, kunt u de douchegel grondig van het gezicht wassen, anders komt hij in uw ogen en brandt deze.

Houd je de wimpers vast?

Na verschillende mislukte pogingen met Hair Extensions ben ik al na een paar dagen onder de indruk van de duurzaamheid van de wimperverlengingen. Ik heb bewust geen enkele wimper verloren! De gelijmde wimpers lossen niet op van de natuurlijke wimpers en na drie weken hebben mijn eigen wimpers nauwelijks regent, wat de hoop geeft dat ik lang plezier zal hebben van mijn Bambi-wimpers.
Alleen haakje of mijn grote probleem: ik neig naar Knibbeln. Zelfs als je de extensions niet voelt, is het enige dat genoeg is voor mij, dat er iets aan mijn wimpers kleeft om me te verleiden om voortdurend met mijn vingers aan mijn wimpers te spelen. Als gevolg daarvan gaan individuele wimpers van de huid - en helaas mijn met liefde verzorgde natuurlijke wimpers in één met, omdat de bobbels zo vast zitten op de verlenging.

Zijn de wimperextensies gemakkelijk schoon te maken?

Een boekje met verzorgingsinstructies en producten legt alles tot in het kleinste detail uit. Als je kijkt, kan je niet verkeerd gaan. Omdat de mascara nu overbodig is, ben ik 's morgens in minuten klaar en hoef ik' s avonds geen make-upverwijderingsprocedures meer te starten. Kam gewoon door met de wimperborstel, dat is genoeg. Het moment van de wimper is na de eerste paar dagen nog mooier, omdat de wimpers goed zijn afgesteld en niet verminderen zelfs na enkele weken. Eindelijk klem ik mijn ooglid niet meer vast met de wimperkruller (au!). Anders dan verwacht, raken de wimpers de bovenste oogleden of lenzen niet. In het dagelijks leven merk ik geen beperkingen: ik doe met de wimpers normale sporten, ga zwemmen, douchen - allemaal geen probleem. Alleen de sauna moet worden vermeden. Als u de wimperuitbreidingen langer wilt dragen, moet u echter ongeveer om de vier weken investeren in een verversingsafspraak, waarbij de uitgegroeide wimpers worden aangevuld (prijs per afspraak: 50-75 euro). De eerste afspraak na 14 dagen is inbegrepen in de prijs van het nieuwe model.

CONCLUSIE

plusminus
Mijn oog is fenomenaal. Vooral van de zijkant is het uitzicht hetzelfde als de elf.'S Nachts voelt het in het begin als een beugel - als er druk wordt uitgeoefend tegen de wimpers, duurt het langer.
Er zijn geen beperkingen: douchen, zwemmen, sporten etc. zonder veel zorg.Niet pikken! Blijf weg, anders trek je niet alleen de extensie uit, maar ook je eigen wimper.
Ik ben nog nooit zo snel gestileerd. Mascara en wimper krulijzer stof in de kast.Pas op voor oogmake-up Verwijderen! Wrijf het wattenschijfje niet over de wimpers. Ze vallen in overvloed.
De wimpers blijven bombastisch, zolang je niet wrijft.

Als je het kunt betalen: probeer het! Dit zal de beste look zijn die je ooit hebt gehad.
Wiens budget de normale verversingsdatums niet toestaat, een eenmalige verlenging voor een specifieke gelegenheid (bruiloft) is het overwegen waard.