Weet welke oefening tegen armen met een lage hoek

Eén ding om van tevoren te begrijpen: uw bovenarmen bestaan ​​enerzijds uit biceps en trizakken - dit zijn de flexor- en strekspieren. Je kunt ze heel goed trainen met een paar gerichte, effectieve oefeningen . Aan de andere kant bevindt het onderhuidse vetweefsel zich boven de spieren - dit kan niet worden getraind, maar heeft andere maatregelen nodig, zoals een gezond dieet en zorgmaatregelen zoals de goede oude borstelmassage.

Stap # 1: Oefeningen tegen Winkearme

  • Dips: ondersteun uw handen met de hielen van uw handen achter uw rug op een stoel of bedrand, de vingertoppen naar voren wijzen. Zet je benen omhoog zodat je een buighoek van ongeveer 90 graden in je knie hebt (gemakkelijker) of je benen strekt (zwaarder). Verlaag nu de bil en buig de armen tot minder dan 90 graden. Strek dan je armen weer uit en ondersteun je lichaam hoog. Herhaal dit gedurende 30 seconden en pauzeer vervolgens gedurende 30 seconden. Drie tot vier passen in totaal.
  • Strakke pushups: zoals bij gewone push-ups, ga je op de grond liggen en breng je je benen en je romp in lijn terwijl je jezelf omhoog duwt (gemakkelijker: begin op je knieën). Nu, terwijl je het lichaam laat zakken, houd je ellebogen dicht bij je lichaam. Herhaal dit gedurende 30 seconden en pauzeer vervolgens gedurende 30 seconden. Drie tot vier passen in totaal.
  • Triceps druk op de treintoren (in de fitnessclub): Pak de korte staaf van bovenaf vast. Breng ellebogen dichtbij het lichaam. Strek dan langzaam de armen en buig opnieuw tot ongeveer 90 graden. Herhaal dit gedurende 30 seconden en pauzeer vervolgens gedurende 30 seconden. Drie tot vier passen in totaal.

Stap # 2: let op je lichaamsvet!

Een goed getrainde bovenarm alleen is niet genoeg om het dobberen tijdens het zwaaien te voorkomen. De training verstrakt, maar vermindert het onderhuidse vetweefsel niet. Naast de krachttraining van de armen, kan duurtraining helpen om het vet te bestrijden. Zoek ook naar een calorie-, koolhydraat- en vetbewust dieet. Tip: sommige mensen behalen goede resultaten met het annuleren van het diner - je eet niets om 17 of 18 uur - tot het volgende ontbijt.

Stap # 3: Stimuleer het weefsel

Lichte borstelmassages of ronddraaiende scrubs aan de achterkant van de bovenarm verbeteren de bloedtoevoer naar het weefsel - en maken het automatisch voller en strakker.