Kennis Welke positie is goed om zwanger te raken?

Het gaat minder om posities dan om hoogtepunten - meer specifiek vrouwelijke orgasmen, wanneer de bevruchting van een ei het doel is. Elke seksepositie en elke seksuele handeling die het orgasme van een vrouw bevordert, is goed om zwanger te worden. Omdat de orgasme-geïnduceerde contracties van de vulvaire spieren het sperma naar hun bestemming transporteren: de volwassen eicel, die op bevruchting wacht. Natuurlijk is het ook nuttig als de man een orgasme heeft - wat in elke positie mogelijk is. Voor vrouwen zijn de posities goed waarin de clitoris wordt gestimuleerd .

Niet zwanger zonder orgasme?

Zoals we hebben gezien, verhindert een gebrek aan positieveranderingen tijdens seks niet de vervulling van de wens om kinderen te krijgen. Gebrek aan acrobatiek is niet het probleem, maar het feit dat tweederde van alle vrouwen, volgens een grote studie door de condoommaker Durex, nooit of in ieder geval regelmatig tot een orgasme komt . Dat kan natuurlijk ook op de gewenste posities zijn. Hij is niet de hemel van gelukzaligheid voor hen, maar nog steeds standaard. We stellen voor als orgastische triggers voor vrouwen, dus goed om zwanger te zijn en, bovenal, opwindend voor mannen de volgende posities:

  • Hij knielt, ze ligt op haar rug, heft haar voeten op en tilt haar bekken op (mogelijk kussens onder haar rug). Zijn handen zijn vrij om haar clit aaien als hij haar binnenkomt. Top.
  • Of ze gaat rechtop zitten en hij tilt het bekken op. Geweldig voor een orgasme-duo. En om zwanger te raken.