Kennis Welke positie is het beste?

De beste positie is degene waar je echt naartoe gaat. Meerdere orgasmen voor iedereen . Ecstasy, passie, plezier, geluk, gelukzalige uitputting na de piek van plezier. Als je een semi-professionele, supergladde klimmer bent, is het een andere positie dan wanneer je zwanger bent. De beste positie hangt af van uw conditie, uw nieuwsgierigheid en ook van wat u denkt dat geschikt is. Priesters in de hersenschors en zo. Over het algemeen is de beste positie voor vrouwen die waarbij hun clitoris is betrokken. Mannen houden van doggy style - daar kunnen prachtige win-winposities van worden gemaakt.

Dus je gaat van rechts

Als een vrouw kun je gymnastiek doen in de Kamasutra zonder een enkel orgasme te hebben. Dat is triest en een verspilling van tijd. De kans dat je je op dezelfde manier voelt als je een man bent, is erg laag. Tenzij je een stel bent. Want zelfs als de positie tijdens seks super belangrijk is: mannen gaan eropuit als haar partner kreunt van extase. Dat is waar de juiste positie nuttig kan zijn. Maar de mega-tick kan ook andere factoren activeren:

  • Je hebt eerder een gevaarlijke situatie onder de knie.
  • Je kind heeft geleerd te lopen.
  • Je had een stevig gevecht en toen viel je op elkaar, nog steeds volledig in gevechtsstand.

Dan schopt elke positie.

Het is moeilijker als er geen externe factoren zijn die opwinding veroorzaken. Dan is de keuze van de positie best handig. De vuistregel is: mannen houden van diepe penetratie, goede voorbereiding van de vrouw. Is het erectiele weefsel - dat is trouwens groter bij vrouwen dan bij mannen! - dus de mooie bolling en de hitte rondom de vulva is al van buiten te zien, de kans op een geslaagde sexsessie is erg hoog.