Weet je welke workout-app goed is?

Met de juiste app wordt de smartphone een personal trainer. Aanbevolen zijn apps waarbij de oefeningen worden getoond per video en aan het begin van een fitnesstest om een ​​betere classificatie te voltooien. Daarnaast moet de app de mogelijkheid bieden om de training te verhogen om nieuwe stimuli in te stellen. Een kalenderfunctie is handig om de trainingen bij te houden. En zodat u tijdens het trainen niet altijd een oogje op de smartphone hoeft te houden, is een gesproken uitvoer zinvol. De meeste workout-apps bieden een gratis basisvariant en een premium betaald gebied. De kosten zijn echter beheersbaar - en bij regelmatig gebruik een waardevolle investering.

7 workout-apps voor je trainingsdoel

  • Zanum: 11 coaches (inclusief Coach Seyit, Rebecca Barthel) tonen je hun beste oefeningen in video's - en wat er tijdens de voorstelling moet worden overwogen. Je kunt individuele coaches kiezen, welke trainingsgereedschappen je wilt gebruiken, hoe lang je wilt trainen en de app past zich continu aan je voortgang aan. Meer informatie hier op onze pagina. Prijs: 6, 99 Euro / maand.
  • Freeletica: korte trainingen (10 tot 25 minuten) waar u uw individuele doel kunt kiezen (bijv. Spieraanwinst, vetverbranding, definitie). De zeer zware functionele training doet bijna volledig afstand van trainingshulpmiddelen, voor elke voltooide training ontvang je bonuspunten om je wekelijkse doel te bereiken. Prijs: basisversie voor gratis, individueel trainingsplan voor 34, 99 euro / 3 maanden.
  • Runtastic-resultaten: 12- wekenprogramma met persoonlijk trainingsplan (meer dan 180 oefenvideo's). Na een fitnesstest wordt een programma gemaakt met pure lichaamsgewichtoefeningen, daarnaast is er een gids over gezondheid en voeding. Prijs: Basisversie voor gratis, individueel trainingsplan voor € 9, 99 / maand (premium account is van toepassing op alle Runtastic-apps).
  • FitStar: de workout-app van de Fitta-fabrikant van activity-trackers biedt verschillende freestyle-trainingen van verschillende lengtes. Twee coaches tonen je de oefeningen in de video's. Inclusief fitness test. Prijs: Basisversie gratis, alle programma's 7, 99 Euro / maand.
  • Gymder: Workout (Gym) ontmoet Tinder - resultaten in Gymder. Geen klassieke oefen-app, maar een trainingpartnerruil waar je kunt zien wie van plan is welke workout in jouw omgeving te doen - en om te juichen of om te zorgen voor wederzijdse training. Prijs: gratis.
  • Seven - The 7 Minute Training Challenge: een must-have in de app store. Korte trainingen met geanimeerde video's voor alle lichaamsdelen - alle oefeningen volledig zonder apparaten. Prijs: basisversie gratis, alle programma's 4, 99 euro / maand.
  • Nike + Training Club: meer dan 100 workouts van Nike-atleten (bijv. Jerome Boateng) en coaches, afgebroken door kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid. Plannen op langere termijn voltooien of afzonderlijke trainingen mogelijk maken. Prijs: gratis.