Kennis Hoe zoete kastanjes en kastanjes bereiden?

De bereiding van zoete kastanjes en kastanjes is heel gemakkelijk en snel. De kastanjes van de kerstmarkt komen het dichtst bij de bereiding in de oven: steek het fruit over voordat u op het scherpste punt met een scherp mes braadt - zodat u voorkomt dat de schil in de oven schilt. Daarna kunt u 15 tot 20 minuten in de oven roosteren of koken in kokend zout water en vervolgens verwerken tot hartige of zoete gerechten . Verwijder voor het eten of verdere verwerking de buitenste schaal en de onderliggende zaadhuid.

Dat moet je nog weten van de kastanjefruit

  • Kastanjes en tamme kastanjes zijn niet te verwarren. Er zijn namelijk twee verschillende soorten tamme kastanje. De kastanje is een verder gekweekte vorm van tamme kastanje. Tamme kastanjes zijn minder intens van smaak, ze zijn ook kleiner en ronder dan kastanjes.
  • Kastanjes en zoete kastanjes behoren tot de gezonde snacks . Omdat (geroosterd zonder vet en gezoet zonder suiker) ze slechts 2 g vet bevatten en iets minder dan 200 calorieën per 100 g. Ze bevatten ook veel vitamines en mineralen zoals vitamine C, B-vitamines, magnesium en kalium.
  • Kastanjes / kastanjes die u vers koopt, moeten stevig zijn, een glanzende huid hebben en zwaar in de hand zijn . Kleine gaten duiden echter op worminfecties - blijf weg!
  • Tussen eind september en begin oktober worden de volledig rijpe vruchten geoogst en duren ze niet lang (ongeveer een week op kamertemperatuur). Als u ze langer wilt bewaren, kunt u permanente bitterkoekjes gebruiken. Ze duren zelfs maximaal drie maanden.