Kennis Hoe schadelijk is wifi?

Die straling van de mobiele telefoon is niet noodzakelijkerwijs heilzaam voor de gezondheid, als je haar constant blootstelt - vooral bij frequente bellers - is het nu al rond en is het onderwerp van verschillende onderzoeken. Maar zelfs met hun WLAN vragen steeds meer mensen zich af of de onzichtbare straling in hun eigen huis van invloed kan zijn op hun gezondheid.

Het antwoord is: volgens de huidige kennis is de straling niet schadelijk voor de gezondheid vanwege uw WLAN, omdat deze te laag is!

Moderne draadloze routers hebben tegenwoordig een veel lagere stralingsbelasting dan vereist en vereist door internationaal recht. In dat opzicht is er geen reden tot bezorgdheid. Maar ...

WLAN-straling thuis: daar moet je op letten!

  1. Andere bevindingen zijn de website "Centre of Health" - ze spreekt van een geheime "free-radical flood" door Wi-Fi, die niet kan worden gecompenseerd door de bestaande antioxidanten in het lichaam, en dat fysieke beperkingen al ver onder de wettelijke limieten voorkomen kan. Aanbevolen is daarom de extra inname van antioxidanten via voedingssupplementen - en thuis een verminderd gebruik van het Wi-Fi-netwerk en mogelijk vervanging van computerwerk op de relatief "veilige" kabel.
  2. Onze collega's in het tijdschrift "Chip" hebben vastgesteld dat de stralingsbelasting van elektronische apparaten - die worden gemeten in de eenheid SAR - met huidige routers tussen 0, 1 en 0, 3, de iPhone 6, bijvoorbeeld, maar al op 0, 97.
  3. Uiteraard is dit hetzelfde met de draadloze router als met uw mobiele telefoon: hoe verder u er vanaf bent, hoe lager de straling waaraan u wordt blootgesteld. En in tegenstelling tot de mobiele telefoon heb je je router dus niet altijd dicht bij het lichaam, laat staan ​​het hoofd: Al in een meter verwijderd van de router heeft het de chip bepaald, de stralingsblootstelling is met 80 procent gedaald!
  4. Als u op dit moment uw internet niet gebruikt, daalt de blootstelling aan straling aanzienlijk.
  5. Als u echter extra voorzichtig wilt zijn of de router in uw slaapkamer wilt laten plaatsen, kunt u deze bijvoorbeeld 's nachts uitschakelen . U kunt ook het zendvermogen via de configuratie verminderen.