Kennis Hoe gaat nagellak langer mee?

De belangrijkste tip voor nagellak, die lang mooi moet blijven: neem tijd voor je manicure - want voor de vernis ziet het er goed uit, duurt het meer dan vijf minuten.

Dat betekent dat u elke laag onderdompeling, nagel of jas lang genoeg moet laten drogen . Natuurlijk is dit niet mogelijk als je even, voordat je eigenlijk het huis uit wilde, opnieuw de nagels schilderde.

Als u vervolgens in verschillende lagen, in verschillende richtingen en zeer dun schildert, moet de verf lang meegaan. Als dat niet het geval is: breng dan nog een dunne laag nagellak aan om kleine vlekken en puntkledij te verbergen!

De 5 beste tips voor mooie, langdurige nagellak

  1. Eerst schoonmaken! Dit geldt niet alleen voor make-up, maar ook voor nagels. Om nagellak lang mee te laten gaan, moeten de nagels zo vetvrij mogelijk zijn. De beste manier om te slagen met nagellakremover.
  2. Onder en over verf zijn verplicht! De basislaag compenseert de oneffenheden van de nagel en beschermt deze ook tegen verkleuring. De toplaag beschermt tegen kleine scheurtjes in de eigenlijke kleurlaag en vermindert ook de versplintering van de nagellak. Hij laat de kleur zelfs nog meer schijnen.
  3. Minder is meer! In plaats van de verf in een dikke laag aan te brengen, moet je liever meerdere (meestal twee) dunne verflagen op de nagels aanbrengen. Het is belangrijk dat u elke laag - inclusief onder- en overjas - lang genoeg laat drogen voordat u verder gaat met schilderen. Dit kan tot 30 minuten per dienst duren.
  4. Daartussen, verander de richting! Terwijl je de eerste laag verf verticaal op de nagel aanbrengt, moet je de tweede of de laatste laag horizontaal aanbrengen, vooral in de zwaar gebruikte nagels op duim en wijsvinger.
  5. Schiet, schud niet! Schud nooit je nagellakflessen, dit zal onnodige lucht in de verf veroorzaken, waardoor hij niet zo lang vasthoudt. In plaats daarvan moet u de injectieflacon liever tussen uw handpalmen draaien zodat de ingrediënten met elkaar kunnen verbinden - en dan zal het gemakkelijker worden geverfd!