Kennis Hoe kan ik mijn borstomvang optisch verminderen?

Borstverkleining is een weinig besproken onderwerp van de samenleving. Niettemin kan een te grote borst zowel het zelfvertrouwen als een kleinere beïnvloeden.

De eerste stap naar een visueel kleinere borst is het bezoek aan de wasserette. Voor de rug moet de beha goed zitten en de borst niet bedekken, maar bedek hem goed. Vooral als je een cupmaat wilt verliezen, kun je een minimizer-bh kiezen . In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, duwt de minimizer-bh niet alleen de borst plat, maar zorgt ook voor een betere verdeling van de borst in de mand. Dus je decolleté is kleiner en de borsten zijn overal platter.

Welke kleding vermindert optisch?

De minimizer-bh is natuurlijk een eerste hulp. Hij zorgt ervoor dat de blouse weer sluit en het decolleté niet te diep is. Maar zelfs een goed passende bh in de juiste maat zorgt ervoor dat het bovenlichaam visueel langer lijkt. Nu is het belangrijk bij de keuze van kleding dat je je borsten niet probeert te verbergen met zo brede toppen als mogelijk. Dit is waarschijnlijker om te helpen dan om u te helpen. Tops met V-hals of ronde hals zijn bijzonder voordelig voor grote borsten, die echter niet te strak zitten. Losse overhemden samen met een recht vest, lange kettingen of een sjaal strekken het bovenlichaam visueel uit. In kleur ben je in goede handen tussen zachte lila, bruine of donkere groene tinten.

Wat je moet vermijden:

  • laag uitgesneden tops. Deze kaderen grote borsten en heffen ze eruit.
  • Ruffle fladdert niet alleen, ze dragen ook een paar centimeter.
  • Kruisstrepen zijn absoluut verboden, omdat de strepen snel golvend zijn in grote borsten.
  • Ballonvormige T-shirts: met een grote borst zie je er niet krom uit in zo'n T-shirt, maar eerder in de buurt.
  • Haltertops zijn voorbestemd om borsten te benadrukken.