Kennis Hoe kan ik mijn lippen voller doen lijken?

Een volledige kus wordt beschouwd als sensueel en aantrekkelijk voor veel vrouwen en mannen. Vooral bij lipsticks zijn de lippen speciaal geënsceneerd. Maar niet iedereen is gezegend met van nature volle lippen. Er zijn echter enkele tips en huismiddeltjes die niet alleen de smalle lippen vollediger doen lijken, maar ze ook groter maken! Deze omvatten aan de ene kant een slimme make-uptechniek, zoals met een lipliner, evenals andere gebruikelijke huishoudelijke middelen zoals ijsblokjes of chili. Hoe u een kus er precies mee charmeert, we vertellen u hier:

Make-up lippen voller

Met de juiste make-uptechniek kun je je lippen visueel vergroten. Hiervoor hebt u een lipliner nodig, die maximaal één kleur donkerder is dan de lipstick die u gebruikt. Je moet sowieso vrij lichte kleuren gebruiken, want net als bij de kleding is de regel: fel verslijt. Kies dus lichte en warme tinten zoals zalm of abrikoos. Voordat je make-up gaat aanbrengen, is het goed om wat crème op de lippen aan te brengen. Dat is hoe ze er mooi en verzorgd uitzien. Nu omring je je lippen voorzichtig met de lipvoering van binnen naar buiten. Om de overgang er zachter te laten uitzien, meng je de lipvoering subtiel met je vingers. Dan pak je je lippenstift en vul je je mond. Zorg ervoor dat u niet overschildert over de rand van de primer, dit kan u helpen met een smalle, enigszins schuine borstel.

Extra tip: gebruik een glans boven de lippenstift voor een 3D-effect.

Home remedie voor lipvergroting

Er zijn verschillende manieren om uw lippen thuis te vergroten. Hoewel het effect slechts een korte tijd duurt, maar voor een mooie foto zit je weleens in de zak met trucs. Nogmaals, je moet niet vergeten je lippen voor te houden, dat kan met vaseline of kokosolie. Je kunt ook je mond masseren of scrubben om kleine schubben te verwijderen. Op de lange termijn helpt het drinken van voldoende water brosse lippen te voorkomen. Om een ​​goede lip boost te krijgen, kun je een ijsblokje op je lippen leggen. De kou stimuleert de bloedsomloop en laat de lippen opzwellen. Je kunt ook crèmekleurige pepers, menthol of kaneel op je mond zetten. Deze huismiddeltjes veroorzaken ook dat de lippen opzwellen en gedurende een korte tijd vergroot blijven.

Extra tip: als je wilt dat het effect langer duurt, kun je Vaseline verrijken met een beetje menthol, kaneel of chili en ze in een potje bewaren. Je kunt dus altijd opnieuw crèmen en op elk moment glanzen met volle lippen.