Kennis Hoe leer je een vrouw kennen?

Als je jezelf deze vraag ooit hebt gesteld, heb je het waarschijnlijk al geprobeerd met Tinder and Co. Wat laat zien: meestal krijgt het ons terloops, dan is het in principe "nu of nooit!". En helaas, hoe vaak beslissen jullie "nooit" of een vaag, timide "misschien de volgende keer" ...?

De boodschap is: ga uit de comfortzone - wees niet bang! Je wilt ook zo graag een held zijn, toch? Dus ga: wat je zegt als een begin, is zelfs niet zo cruciaal, maar het "hoe"! Wees authentiek en spontaan, je zult er versteld van staan ​​hoe vaak vrouwen kijken, wanneer ze gewoon 'leuk' aangesproken worden in het echte leven.

Maak kennis met: Hier zijn de Go-Go's!

Een snelle blik op het web - en de ranglijsten met dating-taboes zijn gewoon zo onze oren gescheurd. Maar de meeste vragen blijven: wat is er aan de hand?! De oproep om "gewoon authentiek te zijn en te improviseren" is waar, maar als het zo gemakkelijk zou zijn, dan zouden er daar geen zelfontdekkingsgidsen en dateringsgidsen zijn zoals zand aan zee.

  1. Dus begin vanaf het begin, met jou! Wat maakt jou? Wat zijn jouw sterke punten? Waar brand je voor? Als je deze drie vragen voor je hebt beantwoord, ben je goed voorbereid op de Sponti-date!
  2. Maar let op! Het hele ding moet niet de nasmaak krijgen van een sollicitatiegesprek. Pas uw gesprek aan de situatie aan, in plaats van uzelf voor te bereiden op de volgende drie vragen, terwijl u mogelijk belangrijke informatie krijgt die u gemakkelijk kunt oppakken. Als je de kans hebt: wanneer je echt in gesprek raakt, kies je veilig terrein - en onderwerpen waar je echt iets over te zeggen hebt!
  3. Maar overdrijf het niet met complimenten.
  4. Als u struikelt, vertel ons dan over een leuke actie met vrienden, uw laatste reis of een grappige ervaring uit het dagelijks leven. Of, als het nodig is, geef gewoon toe dat je gewoon nerveus bent en bent vergeten wat je wilde zeggen. Belangrijkste ding, jij bent jou!

Tip: oogcontact is sexy omdat het zelfverzekerd is!