Kennis Hoe kus ik correct?

De eerste kus. Wie herinnert zich niet een van de meest opwindende tienerervaringen. Sommigen proberen met tongacrobatiek, anderen met echt gevoel. Het feit is: hoe de eerste kus was, blijft in het hoofd! Want als de chemie tussen twee mensen klopt, kun je het al aan het eerste lipcontact vertellen. Het succes van een goede zoen is zo super belangrijk. Maar niemand zou willen werken door een oerwoud van tongen en lippen, totdat hij eindelijk de perfecte techniek vindt! Daarom geven we je tips en tricks om je kussen magisch te maken! Kort samengevat: niet te snel, niet te veeleisend - maar met een viiiieel gevoel.

Aandacht Voordat je begint!

  • Natuurlijk moet je de andere nemen zoals hij is. Maar de eerste indruk telt en mag niet worden beïnvloed door een knoflookvlag! Voor uw eigen welzijn en ook het effect op uw tegenpartij, moet u daarom letten op hoe u ruikt. Verwijder de knoflook als eerste of tel af met kauwgom en pepermuntjes. Vooral de geur geeft de lichaamssignalen, ongeacht of ze bij elkaar passen of niet. Hoe beter je ruikt, hoe mooier je eruit ziet, dus de nek is een perfecte plek voor een beetje parfum!
  • Je lippen moeten goed worden onderhouden! Met een beetje lippenbalsem worden je kussen nog zachter. Tip: Je krijgt lip scrubs in elke drogisterij al vanaf 2 euro. Ze verwijderen fijne roos en zorgen voor langdurige, soepele lippen.

Mag ik of moet ik (nog) niet?

De vraag van alle vragen. Wanneer is het juiste moment Of je even moet wachten of uren op je partner moet wachten voor een kus, dat kun je gemakkelijk bepalen. En door de lichaamstaal: als de persoon erg open lijkt en je nabijheid zoekt, bijvoorbeeld door kleine details, dan heb je een start! Het is ook bewezen dat vrouwen hun nek strekken als ze een man aantrekkelijk vinden. Mannen daarentegen strelen vaak in hun haar als ze een vrouw willen behagen. Heel belangrijk: forceer nooit iets, want een goede kus moet het allebei willen!

De juiste kus-techniek is cruciaal!

Nu is het zover, de andere persoon laat zien dat hij / zij klaar is en je hebt er altijd op gewacht. Eindelijk kan het beginnen - maar hoe?

  1. Niet te wild! In het begin moet je rustig beginnen - geen haast je kust nog steeds de hele nacht!
  2. Niet te nat! Je kunt ook je tong een pauze geven.
  3. Toon gevoel! Licht aanraken tijdens kussen en ander tempo kan je veel emoties bezorgen. U hoeft uzelf niet voor te doen of verkeerd voor te stellen.
  4. Zorg voor je zoenen partner! Af en toe moet je je tegenpartij mogen leiden, dus je zult ook leren wat hij / zij leuk vindt.

Als je deze tips bekijkt, ben je welkom om met je kussen te spelen. Neem korte pauzes en varrière je kussen. Een korte aanraking met het puntje van de tong of licht bijten in de onderlip maakt het geheel nog spannender!