Kennis Hoe voorkom ik zakjes en donkere kringen?

De beste manier om donkere kringen en tassen onder de ogen te vermijden, door

• Slaap goed elke nacht gedurende zes tot zeven uur met het raam open

drink dagelijks twee liter ongezoete kruidenthee of, beter nog, helder water

• Drink alleen alcohol in kleine hoeveelheden en stop met roken . Met elke alcohol doordrenkte en rokerige avond werk je meedogenloos aan het zwellen van je ogen

Maak elke dag een stevige wandeling of loop of verplaats anders .

Donkere kringen en tassen: wat als ze er zijn?

Donkere kringen en zakken onder de ogen worden gemaakt omdat het weefsel onder de ogen heel fijn en zacht is, goed kan uitrekken en uiteindelijk leeg raakt. Donkere kringen en zakken ogen laten je wonderbaarlijk zien hoe je lymfevatenstelsel werkt. Het heeft oefening, ontspanning en regelmatig spoelen nodig. Alcohol rekt de vaten uit - en je hebt grote ogen. Dus als het is gebeurd en u een operatie niet in overweging neemt, helpen deze tegenmaatregelen:

 1. gezichtsmassage
  Dat is sowieso een explosie. Kunt u er altijd alles aan doen om uw gezicht glad, kreukvrij en vrij van opgeblazen zakken te houden? Tikken is ook een geweldige manier om de lymfe in je gezicht te laten stromen. Teder met de vingertoppen rond het oog, van binnen naar buiten. Tussen de oefeningen door met de toppen van je wijsvinger lichte druk op de hoek van het oog, dan naar buiten strelen.
 2. gelaatsgymnastiek
  Grimassen trekken, ogen rollen, dikke wangen maken: we hebben 26 gezichtsspieren die verantwoordelijk zijn voor gezichtsuitdrukkingen. Train regelmatig - vooral als u zakken onder uw ogen heeft.
 3. Drink veel
  Het beste kraanwater dat je 10 minuten kookt: ayurvedische detox!
 4. Actieve drainage
  Brandnetelthee of kant-en-klare detox-thee helpt uw ​​lichaam bij het vasthouden van water. Helpt alleen in combinatie met zoutarm dieet en onthouding! Maar zo kom je af van donkere kringen en tassen.

Vergeet niet dat als je zakken na verloop van tijd je gezicht beginnen te misvormen, rimpels uiteindelijk zullen terugkeren als je de tassen probeert te verwijderen. Net als de maag. Als de bal te lang rond was, is het weefsel voor altijd festeleiert.