Kennis Hoe vaak moet je beha's wassen?

Het hangt er vanaf hoeveel je zweet en hoe actief je bent. Over het algemeen moet je de lingerie iedere twee tot vier dagen wassen . Natuurlijk moet je niet wachten tot het vuil lijkt, want dan wordt een bh het kiemcentrum, waar roos en bacteriën zich verzamelen. Als je de hele dag op kantoor op kantoor zit, hoef je je bh niet later te reinigen dan iemand die als tuinman werkt en fysiek erg actief is. Daarom zijn andere regels van toepassing op sportbeha's. Je zou na elke zweterige training in de was moeten gaan. Zweet, lichaamsvetten en deodorants vallen anders de vezels aan en plakken ze samen, ze beginnen ook te morsen. Omdat ze gemakkelijker te onderhouden zijn dan fijne modellen met tips, kunnen ze gemakkelijk in de wasmachine worden gebruikt.

5 tips voor een goede bh-lingerie

  1. Gevoelige lingerie van hoge kwaliteit kan het beste met de hand worden gewassen. Week ze in warm water gedurende 30 minuten en gebruik een mild reinigingsmiddel. Vervolgens voorzichtig uitspoelen en goed naspoelen met koud water.
  2. Normale beha's kunnen in de wasmachine worden gedaan. Zorg ervoor dat u een waszak gebruikt, vooral bij beugelbeha's. Sluit de sluiting zodat deze het delicate materiaal niet beschadigt. Sorteer de kleuren zodat er niets verkleurd is.
  3. De watertemperatuur moet 30 tot maximaal 40 graden zijn. Kijk eerder in de wasplaats, welke temperatuur wordt aanbevolen en gebruik een programma voor delicaat textiel zonder een hoge centrifugeercyclus.
  4. Gebruik geen wasverzachter! Hij loogt de vezels uit. Rechts is een mild mild reinigingsmiddel.
  5. Hang je beha aan de waslijn om te drogen. Je moet ze in ieder geval niet drogen, omdat te hoge temperaturen de elastische vezels beschadigen. Kant, zijde en microvezels drogen zeer snel in de lucht, katoen duurt iets langer. Strijk niet!