Kennis Hoe verhoog ik mijn motivatie?

De topprioriteit voor iedereen die van sport houdt en ook graag van zichzelf wil genieten:

Stel jezelf opnieuw en opnieuw realistische doelen - en verjong je opnieuw en opnieuw wanneer je ze bereikt!

De meeste atleten die uiteindelijk worstelen met motiverende gaten, zien er op zijn minst tijdelijk geen "zin" in, bijvoorbeeld om hun rondjes te maken - "brengt niets", "Ik kan het toch niet beheren" enz.! Maar eigenlijk is het ALTIJD, ALTIJD, ALTIJD fantastisch als je jezelf hebt toegewezen om iets voor jezelf en je lichaam te doen - en je eenheid te zijn die op de dag ooit zo klein is. Juist omdat het geenszins vanzelfsprekend is dat je überhaupt iets doet.

Als je dat duidelijk maakt, verandert je kijk op je eigen fysieke activiteit ten zeerste ten goede!

Tevreden over sporten is wie niet perfect wil zijn!

  1. Recente studies bewijzen duidelijk dat over het algemeen de atleten die tevreden zijn met kleine successen en hun redding niet in eeuwige perfectie en perfectie zien, het meest tevreden zijn. U zou dus ook in de toekomst moeten "minderen". Het helpt niet als je doelen stelt zoals "Ik doe deze week vier keer sporten", maar dan ben je ongelukkig omdat je maar drie keer hebt gedaan - en dat geldt ook voor veel atleten. De waarheid is: je wordt oneerlijk tegenover jezelf en je prestaties.
  2. Activeer een beloningssysteem voor jezelf! Vertel me, als ik dit of dat krijg, zal ik mezelf een bezoek aan de bioscoop gunnen. Of haal het nieuwe, mooie shirt uit mijn favoriete winkel.
  3. Maar let op! Als je veel sport beoefent om een ​​bepaald gewicht te behouden of te bereiken, pas dan op dat je niet te veel achteraf eet. Vaak is het reward-calorie-feest voor je sport ("ik mag nu toeslaan") niet in verhouding tot het calorie-verbruik dat je met je sport hebt bereikt.
  4. U vindt meer successtrategieën in het beste Google-artikel over gezonde motivatie van True Fitness Blog - en hoe u een betere atleet kunt worden.