HIT-training Fit in 60 minuten

Heb je niet veel tijd voor een sportprogramma? Dan is de HIT-training perfect voor jou, want dat houdt je ondanks het gebrek aan tijd slank!

Photo Gallery

Kort en krachtig: HIT-training
Veel werk, weinig tijd voor sport? We hebben goed nieuws voor je: één uur per week - dat is alles wat je nodig hebt als je fit en slank wilt blijven. Zelfs met slechts 60 minuten per week, kunt u duurzaam sterker, slanker en duurzamer worden!
Het revolutionaire geheim van het geheim: gedurende deze tijd train je intensief en geef je volgas zonder het risico van overtraining. Dat dit op een duurzame manier werkt en niet alleen een theorie is, wordt op deze en de volgende pagina's getoond door zeven True Fitness-bloglezers. Allen hebben één ding gemeen: chronisch gebrek aan tijd. En onze glorieuze zeven hebben iets gemeen: ze zijn allemaal slank en fit. Trouw aan het motto "Carpe diem", halen ze het beste uit hun korte vrije tijd en geven ze elke week minstens een uur echt gas tijdens de sport: bijvoorbeeld in de loopclub, op het badmintonveld of in de fitnessclub. De effectiviteit van intensieve training, kortweg: HIT, is ook wetenschappelijk onderbouwd.