Trainen voor de benen Tips van fitnessgoeroe Tracy Anderson

Wil je moordenaarspoten voor de zomer? Tracy Anderson heeft onthuld met welke oefeningen je de juiste spieren traint en je dijen aanspant.

Of het nu in een sexy bikini of een elegant badpak is - dit jaar moet je niet missen om je lichaam in al zijn glorie te showen. Voor degenen die nog steeds een gebrek aan zelfrespect en / of fitheid hebben, heeft beroemdheidstrainer Tracy Anderson een training op 'Health.com' die je beenspieren traint en voorbereidt op de zomer. De beste manier om het advies te volgen dat de gewichtstrainingsexpert onlangs aan TheZoeReport.com gaf, is: "Wees eerlijk tegen jezelf voor zover het je gezondheid betreft." Het verleden is het verleden en het maakt niet uit wat je van je lichaam hebt gevraagd om te doen (slecht en goede dingen), het is nu niet relevant. "

Trainen voor de benen, Oefening 1: Knie Pull & Kick

Voor deze oefening sta je op handen en voeten, trek je je linkerbeen iets naar voren, draai je je romp naar links en hef je je linkerhand op. Ondertussen laat je je heup zakken, maar wil je de grond niet raken! In plaats daarvan ondersteun je jezelf op de achterkant van je onderbeen en op de voorkant van je rechterhandpalm. Til vervolgens je linkerbeen op: rek het zo dicht mogelijk bij de deken (of de hemel, afhankelijk van waar je traint). Keer ten slotte terug naar de startpositie en herhaal het hele ding verschillende keren, afhankelijk van het fitnessniveau. Vergeet niet van kant te wisselen!

Trainen voor de benen, Oefening 2: Hippe dip met gestrekte poot

Nogmaals, je begint op handen en voeten - om in de juiste startpositie te komen, maar je buigt je onderlichaam naar rechts en laat je op je heup zakken zodat je op je rechterbeen zit. Beide benen zijn gebogen en rusten op elkaar. Til nu je heupen op en rust op je rechterknie terwijl je je linkerbeen naar achteren strekt. Houd de pose een paar seconden vast en ga dan terug naar de beginpositie. Herhaal meerdere keren en herhaal de poot.

Trainen voor de benen, Oefening 3: Afwisselend knielen

De beginpositie is vergelijkbaar met die van de brug: het gaat weer om handen en voeten, maar deze keer is je lichaam naar boven gericht (lees: je kijkt naar boven). Je romp kan enigszins worden ingedrukt, maar je heupen mogen de grond nooit raken. Zorg ervoor dat uw handpalmen en voeten stevig op de grond rusten voordat u uw rechterbeen optilt totdat het evenwijdig aan de vloer is - dit is de starthouding. Nu wordt de rechterknie naar het bovenlichaam getrokken en vervolgens weer uitgestrekt en vervolgens zijdelings naar rechts gedrukt, zodat het binnenoppervlak van uw dij naar het plafond wijst - terwijl het been een rechte hoek moet vormen. Eindelijk, het is terug naar de startpositie, van waaruit je het hele ding herhaalt. Later zul je een zijwisseling doen.