Panagiota Petridou Fit-Tips van de "Superolympionikin"

Na de Olympische Spelen is voor de Olympische Spelen, en tussen loopt de VOX Olympische show. Hoe wist tv-ster Panagiota Petridou in vorm te komen?

Vanwege Rostlaube: de sympathieke presentator van het VOX-programma "Offer Rostlaube, search dream car" vindt het leuk om fit te blijven. Eerder speelde Panagiota Petridou handbal, vandaag is ze dol op toeren op mountainbikes - elke dag is er veel beweging. Je persoonlijke trainer zorgt ervoor dat het nooit saai wordt. Maar om zich voor te bereiden op de VOX-show "The Superolympionikin" moest ze nog een paar tanden halen.

Panagiota Petridou heeft nieuwe sporten geleerd

Ze was al eerder veelzijdig en flexibel, maar voor de tv-serie moest de Solingerin met Griekse roots haar repertoire uitbreiden met een paar disciplines: schermen, gewichtheffen, fietsen, discuswerpen en snowboarden slalom staan ​​op het programma. Ze heeft zichzelf niet bespaard: "Maar waar geschaafd is, vallen ook chips", zei Panagiota Petridou dapper in gesprek met 'Gala'. "Een viel, had blauwe plekken, raakte gewond." Familie en vrienden moesten hen ongeveer twee maanden opgeven, zodat Petridou zich kon voorbereiden op de race tegen ervaren vrouwelijke atleten en tegen hen zou kunnen strijden: biathlete Uschi Disl, speerwerper Steffi Nerius, langlaufski Evi Sachenbacher-Stehle, kunstschaatser Tanja Szewczenko en lange springer Heike Drechsler. Alcohol werd ook geannuleerd, net als in het weekend, waarbij ze snel vertrouwd raakte met nieuwe sporten in intensieve trainingssessies.

Panagiota Petridou: beyond goal

De tv-autoverkoper gaf het allemaal en schoot over de finish tijdens de race: in een professionele race verloor ze haar evenwicht en stortte neer. Aanvankelijk nam ze aan dat een beetje rust voldoende zou zijn voor de pijnlijke hand, maar dan had ze een operatie nodig:

"Eerst dacht ik dat ik maar één blauwe plek had omdat ik lang handbal speelde en gewend was aan constante verwondingen, dus ik nam het niet serieus"

gaf Panagiota Petridou toe in het 'BZ'-interview. De diagnose: verbrijzelde duimverbinding. Twee weken moesten het vechtende karakter blootleggen, twee titanium schroeven borgen nu de gebroken banden. "Ik zou nooit halve dingen doen, 100% of helemaal niet, " zei ze, blij dat ze haar duimen niet nodig had tijdens het snowboarden.