FitnessAvenue.de Gratis training met Barbara Becker en Ursula Karven

Wie droomt er niet van om zijn workout met een echte ster te kunnen doen? Met FitnessAvenue.de is dit nu mogelijk - en in slechts 20 minuten!

Ben je niet gemotiveerd en geïnspireerd om elke dag te sporten? Heb je geen tijd voor een intensieve workout? Of is de wandeling naar de sportschool te duur? Dan ben je bij FitnessAvenue.de aan het juiste adres! Op deze website bieden designer Barbara Becker en actrice Ursula Karven de mogelijkheid om een ​​dagelijkse trainingsroutine helemaal gratis op te zetten. De twee dames van beroemdheden beloven iedereen - jong of oud, dik of dun - om dagelijks te kunnen motiveren om de sport te helpen.
"Met FitnessAvenue willen we helpen om de dagelijkse training in het leven vanzelfsprekend te integreren - evenals tanden poetsen, als onderdeel van onze verantwoordelijkheid tegenover onszelf", onthult Becker op haar website.

Geen verveling

Zodat het niet eentonig wordt, rijden de twee sterren op met gevarieerde en gevarieerde trainingssessies die door experts zijn samengesteld. Pilates, yoga, cardio of intervaltraining - elke dag biedt een nieuwe uitdaging.

Kort en krachtig

DailyMove - dit is de naam van de dagelijkse training van 20 minuten door Becker en Karven. En je hoeft het overdag niet meer te doen - dit wordt bevestigd door sportwetenschappelijke studies. "Uit deze tests blijkt dat 150 minuten beweging per week, verdeeld in korte eenheden, ideaal zijn voor het lichaam", verzekert Karven. Dit maakt de dagelijkse training voor beroemdheden ideaal voor iedereen die moeite heeft om tijd te vinden voor een langer sportregime in het dagelijks leven.

Geen excuus

"20 minuten, dat kan ik altijd doen, hoe hectisch mijn dag ook is!" Is de duidelijke boodschap van Barbara Becker. Niemand mag betwijfelen dat de moeder van twee zonen en een succesvolle zakenvrouw bezig is. Volgens de DailyMove moet elke drukke persoon echter dagelijks kunnen trainen. "Vandaag is iedereen overal online, met hun tablet of notebook. FitnessAvenue maakt gebruik van de technische mogelijkheden en is altijd beschikbaar voor mij, thuis of op de weg ", benadrukt Becker.

Altijd op de hoogte

Naast de 20 minuten durende training biedt FitnessAvenue.de een verscheidenheid aan informatie, inspiraties, tips en getuigenissen. Bovendien kunt u met eenvoudige trackingtools uw voortgang registreren en evalueren, inclusief calorieënverbruik, buikheupomtrek, BMI en zelfs uw gemoedstoestand van dag tot dag. De analyse van deze gegevens moet u op de hoogte houden, motiveren en helpen een evenwichtig trainingsprogramma te bereiken.

Zin in meer?

Als de gratis functies van FitnessAvenue.de niet voldoende zijn, kunt u binnenkort deelnemen aan de 30 dagen durende uitdaging en genieten van exclusieve content - voor een prijs van € 12, 90. Betalende leden hebben toegang tot drie dagelijkse fitnessvideo's in plaats van slechts één, waardoor ze hun workout kunnen personaliseren. Ze ontvangen ook elke dag een persoonlijke e-mail met motiverende berichten en tips van het team en experts.
Bron: Cover Media